Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
2100
0

Мишель ПЛАТИНИ: «Мы преодолели важную веху»

Президента УЕФА радует высокий спрос на билеты матчей Евро-2012

Мишель ПЛАТИНИ: «Мы преодолели важную веху»
Мишель Платини
Президент УЄФА Мішель Платіні привітав початок продажу квитків на матчі Євро-2012. Про це керівник Європейського футбольного союзу заявив на вчорашніх урочистостях в Варшаві. Мішель Платіні особисто відвідав святкову церемонію початку продажу квитків, яка відбулася у Науковому центрі Коперника у Варшаві, повідомляє офіційний сайт УЄФА. Він із задоволенням відзначив, що про високу цікавість публіки до чемпіонату можна говорити вже зараз.
 
Найкраще свідчення цього - 600 тисяч вбовалівальників із 161 країни, які встигли зареєструватися у Квитковому порталі. «Більшість запитів приходить з Польщі й України, і це не може не тішити. Цей факт доводить, що інтерес до турніру у країнах-організаторах дуже високий», - пояснив Платіні.
 
«Сьогодні ми подолали ще одну важливу віху на шляху до Євро. Раніше були оприлюднені талісмани турніру, потім стартувала реєстрація бажаючих придбати квитки, а з сьогоднішнього дня уболівальники можуть подавати свої заявки. Це ключові моменти, але попереду, без сумніву, на нас чекає ще чимало важливих подій», - підкреслив Платіні.
 
Наступною визначною датою стане 31 березня, коли завершиться прямий продаж квитків на матчі фінальної стадії турніру. Протягом найближчого місяця незалежно від часу подачі заявки в усіх користувачів будуть однакові шанси на придбання квитків. Після закінчення періоду подачі заявок буде проведено лотерею.
 
www.ukraine2012.gov.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.