Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
5526
27

Неманья Тубич перешел в Краснодар

«Карпаты» не мешают переходу игроков, если в этом заинтересованы три стороны

Неманья Тубич перешел в Краснодар
Неманья Тубич
Центральний оборонець львівських «Карпат» Неманья Тубіч, якому незабаром виповниться 27 років, гратиме за клуб російської Прем`єр-ліги ФК «Краснодар».
 
Сербський захисник, що перейшов до «Карпат» з клубу «Чукарічкі», у складі «зелено-білих» провів 61 офіційний матч і забив 1 гол. Дебют Тубіча у львівській команді відбувся 1 березня 2009 року у матчі «Карпати» — «Чорноморець» (3:0).
 
Футбольний клуб «Карпати» щиро вдячний Неманьї Тубічу за роки, проведені у «Карпатах». За цей час Неманья зарекомендував себе справжнім професіоналом, надійним товаришем та партнером, відкритою та доброю людиною. Футбольний клуб «Карпати» у своїй трансферній стратегії дотримується, зокрема, правила не перешкоджати переходу гравця, якщо у цьому зацікавлені три сторони. У випадку з трансфером Неманьї Тубіча задоволеними, сподіваємось, будуть усі учасники переходу: ФК «Краснодар», який отримав кваліфікованого виконавця, ФК «Карпати», що здобуде додаткові ресурси для подальших активностей на трансферному ринку, та сам гравець. Нам залишається побажати Неманьї вдалого продовження кар’єри і приємних спогадів про Львів та виступи за «Карпати».
 
Довідка
 
Неманья Тубіч (Сербія), захисник
Народився 08.04.1984 р.
Зріст: 189 см
Вага: 83 кг
Вихованець футбольної школи белградського «Партизану». Виступав за бельгійський «Генк» (6 матчів), ФК «Раднічкі», був капітаном сербської команди «Чукарічкі».
 
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 27
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
JohnyTempus
ну во-первых не факт что опять будет лига европы, а во-вторых. что чемп Украины, что чемп росии шансов его выиграть у тубича практически нету
Santiago_66
Вот так вот, чувак забил на лигу европы, не говоря уже о чемпионате украины и поехал за бабками в дремучие подземелья российского чемпионата (((
Sirius_kh
«Карпаты» не мешают переходу игроков, если в этом заинтересованы три стороны и у Дыминского не оказалось компромата на игрока
mykolaiv
-------------------------------------------------------------Чого ви траур всі розвели? Клуб заробив нормальні гроші, а якщо він дай Бог ще й заграє, то буде взагалі супер. Думаю на сьгоднішній день в клубі адекватні люди працюють і знають, що роблять.
myroslavmail
Я погоджуюсь з Дудіго, Тубіч ДУЖЕ багато виручав команду! Всі помічають як він помилявся, і всіх чортів звалюють на нього, а він працював багато і взагалі його прихід підсилив команду... Не знаю як буде тепер, хіба надіятись що якогось вільного агента підпишуть (як зазвичай) або з молодіжного складу хтось сіятиме(Гірський?)
Хоча... раз Тубічу захотілось піти то й скатертиною доріжка
mykolaiv
-------------------------------------------------------------- Чому хрест? Їм дали ще один шанс доказати, що вони можуть стати хорошими футболістами (я маю на увазі тих, що пішли в оренду). На решту чекає чемпіонат області. Розумієш, в такому віці, якщо ти не заграв, то пора шукати іншу роботу. Команда пішла вперед, а вони так і залишились дублерами. Який смисл їх тримати, коли молодші вже підпирають. Це як конвеєр.
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
LembergWestUkraine
Нехай в оренді грають , а не сидять на лавці і протирають штани !!!
mykolaiv
Тому що вони не відповідають рівню команди премєр-ліги!
mykolaiv
Тепер я починаю побоюватись за збереження 5-го місця, про якісь вищі досягнення можна і не мріяти[/quote]
------------------ Не бійся конкурентів на пяте місце просто немає. А політика клубу правильна. Щоб сюди хотіли їхати потрібно вміти вчасно відпускати бажаючих, тим більше за нормальні гроші. Який толк тримати в команді по 30-40 гравців, як деякі, що мусять по 2-3 команди утримувати, щоб кудись їх порозпихати.
vangog3
по мне,так Тубич сильнее Борхо.....этот Борхо даже в товарняках не играл,просто прилетел и бац! контракт подписал...а какой он в деле-неизвестно.
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
mykolaiv
Таких защитников нельзя продавать за 1 млн. Проверенный защитник на дороге не валяется[/quote]
Обовязково треба продавати! Карпати за менші гроші взяли всіх своїх новачків. І ви ще побачите хто краще буде грати, вони, чи мільйонери Дніпра і Металіста!
LembergWestUkraine
Один момент з Сараєм тільки згадайте , через Тубіча гол забили і в Чукрі поров багато ... Так шо нехай щастить тобі Неманья !
Draman
Некоторые не понимают, что с этими игроками уходит и опыт, накопленный в играх ЛЕ, против Боруссии, ПСЖ, Севильи Галатасарая.
Таких защитников нельзя продавать за 1 млн. Проверенный защитник на дороге не валяется
mykolaiv
Купили за мішок картоплі - продали за мільйон. За такі бабки таких Тубічів можна цілу команду купити.
mafioziLVIV
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Draman
В прошлом сезоне вошел в 5-ку лучших защитников чемпионата Украины по оценкам СЭ
Draman
Хороший игрок, основного состава, 10 матчей в ЛЕ против Боруссии, ПСЖ, Севильи Галатасарая, накопил хороший опыт.
Для Краснодара - неплохо