Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2092
0

Карпаты отдали в аренду троих игроков

Сворак, Фурта и Родевич до лета 2011 года буду выступать за другие клубы

Карпаты отдали в аренду троих игроков
Ярослав Сворак, Юрій Фурта та Олексій Родевич до літа 2011 року на правах оренди гратимуть за команди інших клубів.
 
Олексієм Родевичем задоволені в МФК «Миколаїв», що його тренує колишній гравець «Карпат» Руслан Забранський. Тож Родевич залишиться там ще на півроку і спробує допомогти команді вийти до першої ліги.
 
Ярослав Сворак (на фото) поїхав у піврічну оренду до Білорусі. Він гратиме за одну з кращих тамтешніх команд – «Дніпро» (Могильов). Зараз там, до речі, виступає колишній захисник «зелено-білих» Андрій Распопов. Останнім часом клуб постійно веде боротьбу за єврокубки.
 
Нарешті, Юрій Фурта півроку гратиме у білоцерківському «Арсеналі», з яким він провів зимові збори. 
 
Нагадаємо, що раніше було прийнято рішення про оренду ще трьох гравців «Карпат». Так, воротар Андрій Новак до завершення сезону 2010/2011 захищатиме ворота клубу Національної Дивізії Молдови (аналог Прем’єр-ліги України) ФК «Тирасполь», який після осінньої частини національного чемпіонату обіймає восьмий щабель турнірної таблиці серед 14-ти команд учасниць. Зазначимо, що клуб з Придністров’я згідно угоди має право першочергового викупу контракту гравця.
 
На таких же умовах в складі одеського «Чорноморця», який наразі посідає четверте місце у Першій лізі і цілком реально претендує на повернення до вітчизняної Прем’єр-ліги, найближчі півроку гратиме один з переможців останньої молодіжної першості України в складі «Карпат» лівий захисник Андрій Сагайдак.
 
У Першій українській лізі виступатиме і кіпер «золотої» карпатівської молодіжки Роман Мисак, який захищатиме ворота ФК «Кримтеплиця» з Молодіжного. Кримчани весняну частину сезону розпочнуть з шостої позиції у турнірній таблиці. Зауважимо, що Роман Мисак гратиме за «тепличників» в оренді без права викупу.
 

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.