Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
841
0

Євро-2012: підготовка до Конгресу УЄФА

Сьогодні завершилася дводенна зустріч польсько-українських виконавчих дирекцій з підготовки та проведення Євро-2012

Євро-2012: підготовка до Конгресу УЄФА

Сьогодні у конференц-залі Навчально-тренувального комплексу ФФУ імені Віктора Баннікова завершилася дводенна зустріч польсько-українських виконавчих дирекцій з підготовки та проведення Євро-2012. Учасники зосередили свою увагу на підготовці стенду презентації нашої спільної заявки на Конгресі УЄФА 23 березня в столиці Угорщини – Будапешті. Окрім цього, учасники засідання визначили компанію, що відповідатиме за просування проекту „Євро-2012 в Україні та Польщі” в Україні та за її межами.

„Ми провели чергову зустріч з нашими колегами. Спочатку зустрілися в Варшаві, згодом у Ньоні, а сьогодні – в Києві, - сказав прес-службі ФФУ керівник української Виконавчої дирекції з підготовки та проведення Євро-2012 Іван Федоренко. – Протягом двох днів ми плідно попрацювали: обрали компанію, що просуватиме наш проект в Україні і за межами, обговорили питання щодо підготовки стенду та вирішили усі фінансові питання. Після Конгресу УЄФА плануємо провести семінар-нараду у Польщі, куди запросимо губернаторів Донецької, Львівської, Дніпропетровської, Київської області та мера столиці. Ми не розділяємо участь у заході на „українську чи польську частину” – працюємо як єдина команда”.

Іван Федоренко вкотре висловив занепокоєння щодо ситуації навколо будівництва поблизу НСК „Олімпійський”. За його словами, якщо найближчим часом не буде ухвалено відповідного рішення на урядовому рівні принаймні до 23 березня, уся кропітка і капіталомістка робота щодо участі наших країн у тендері на ЧЄ-2012 буде зведена нанівець. „Нещодавня трагедія в Індонезії, коли в результаті паніки під час виходу зі стадіону загинуло 80 вболівальників, повинна змусити державних діячів замислитися”.

Керівник виконавчої дирекції з польського боку Адам Олкович задоволений зустріччю і висловив переконання, що нашим країнам до снаги здобути перемогу у тендері. За результатами опитування у Польщі, більш як 70 % мешканців хочуть прийняти в країні найбільш значимий у Старому Світі спортивний форум.

Сайт ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

НБА. Денвер снова обыграл Лейкерс, Нью-Йорк проиграл Филадельфии
Баскетбол | 26 апреля 2024, 08:36 1
НБА. Денвер снова обыграл Лейкерс, Нью-Йорк проиграл Филадельфии

«Орландо» взял первое очко в противостоянии с «Кливлендом» в плей-офф

Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика
Футбол | 25 апреля 2024, 17:13 37
Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика

Пока непонятно, зайдет ли речь об аренде или же о продаже украинца

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.