Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 26 февраля 2011, 15:40
5417
2

Карпаты отдают игроков в аренду

Трое львовян до лета будут выступать за другие клубы

| Обновлено 26 февраля 2011, 15:40
5417
2
Карпаты отдают игроков в аренду

Воротарі «Карпат» Андрій Новак і Роман Мисак, а також лівий захисник Андрій Сагайдак до літа 2011 року на правах оренди гратимуть за команди інших клубів.

Андрій Новак до завершення сезону 2010/2011 захищатиме ворота клубу Національної Дивізії Молдови (аналог Прем’єр-ліги України) ФК «Тирасполь», який після осінньої частини національного чемпіонату обіймає восьмий щабель турнірної таблиці серед 14-ти команд учасниць. Зазначимо, що клуб з Придністров’я згідно угоди має право першочергового викупу контракту гравця.

На таких же умовах в складі одеського «Чорноморця», який наразі посідає четверте місце у Першій лізі і цілком реально претендує на повернення до вітчизняної Прем’єр-ліги, найближчі півроку гратиме один з переможців останньої молодіжної першості України в складі «Карпат» лівий захисник Андрій Сагайдак.

У Першій українській лізі виступатиме і кіпер «золотої» карпатівської молодіжки Роман Мисак, який захищатиме ворота ФК «Кримтеплиця» з Молодіжного. Кримчани весняну частину сезону розпочнуть з шостої позиції у турнірній таблиці. Зауважимо, що Роман Мисак гратиме за «тепличників» в оренді без права викупу.

Генеральний директор «Карпат» Ігор Дедишин прокоментував ці переходи: «Це нормальний процес. Ми не відмовляємося від Новака, Сагайдака та Мисака. Їм необхідна ігрова практика, однак вони не можуть її отримати в «Карпатах» через високу конкуренцію. За ними, як і за іншими молодими футболістами, які гратимуть на правах оренди в інших клубах, ми будемо слідкувати. Команди ці хороші – зокрема, «Кримтеплиця» та «Чорноморець» ведуть боротьбу за путівку в Прем’єр-лігу. Також ми вирішили не продовжувати контракти з Андрієм Гурським та Іваном Піцаном. Зараз вони вільні агенти – клуб, який захоче підписати з ними контракт, заплатить «Карпатам» передбачену фінансову компенсацію, що буде використана на потреби дитячо-юнацького футболу».

ДОВІДКА

Андрій НОВАК

Народився 6-го грудня 1988 року у Івано-Франківську. Вихованець івано-франківського футболу. З 2007 року виступав за «Карпати». Зіграв 1 матч (пропустив 4 голи) в чемпіонаті України за першу команду, 11 (16) – за другу, 44 (37) – за молодіжний склад.

Роман МИСАК
Народився 9-го вересня 1991 року у Львові. Амплуа – воротар. Зріст – 187 см, вага – 78 кг. Вихованець СДЮШОР «Карпати» (тренер – Андрій Грінер). З 2008 року виступав за «Карпати». Зіграв у першості України 18 матчів (пропустив 34 голи) за «Карпати-2» та 26 (26) – за молодіжний склад. Переможець молодіжної першості України сезону 2009/2010.

Андрій САГАЙДАК
Народився 2-го січня 1989 року в селі Лівчиці Львівської області. Амплуа – захисник. Зріст – 170 см, вага – 64 кг. Вихованець Львівського училища фізичної культури (тренер – Олег Родін). З 2006 року виступав за «Карпати». Зіграв 2 матчі в чемпіонаті та 1 у Кубку України за першу команду, 20 (2 голи) – за другу, 102 (3 голи) – за молодіжний склад. Переможець молодіжної першості України сезону 2009/2010. За юнацькі збірні України зіграв 32 матчі, забив 2 голи.

Офіційний сайт ФК Карпати

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.