Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1711
2

Карпаты – Силькеборг. Перед матчем

Сегодня Олег Кононов не сможет рассчитывать на всех своих исполнителей

Карпаты – Силькеборг. Перед матчем
Силькеборг
Другий матч на зборах в Туреччині «Карпати» проведуть на «домашньому» полі – там, де двічі на день проходять їхні тренування. Воно хоч і без трибун, зате куди просторіше, аніж «коробка», в якій довелося грати проти «Літекса». Суперником «зелено-білих» буде данський клуб «Сількеборґ» – команда, яка наразі прагне наблизитися бодай до середини турнірної таблиці.
 
Суперник в «Карпат» маловідомий і зірок з неба не хапає. У 1994 році «червоно-білі» вперше і наразі востаннє виграли національний чемпіонат. Після цього для команди настали не кращі часи, які тривають і досі. Час від часу «Сількеборґу» вдавалося щось та й вигравати на місцевому рівні – і, можливо, такі тимчасові успіхи цілком задовольняють уболівальників 40-тисячного містечка.
 
У сьогоднішньому складі «Сількеборґа» всього два легіонера – один естонець і один фаререць. Усі інші – місцеві вихованці. Відповідно, і стиль гри команди – типово скандинавський. 
 
Головний тренер «Сількеборґа» Троелс Бех перед грою проти «Карпат» скаржиться на епідемію травм: «Ми не зможемо розраховувати щонайменше на шістьох гравців. Якщо вже трапилася така ситуація, нам доведеться перевіряти нові тактичні схеми. Не буду приховувати і стартовий склад своєї команди – ми його визначили напередодні: Лассе Хайнце, Денніс Флінта, Томас Bелум, Сімон Якобсен, Крістофер Поульсен, Джеспер Міккельсен, Мартін Свенссон, Френк Хансен, Мартін Орнсков, Джеппе Іллум, Генрі Педерсен. Однак, не факт, що саме цим складом ми вийдемо грати проти «Ольборга» 5 березня. Щодо нашого суперника, то нам відомо не багато. Знаємо, що українські та російські команди швидкі та потужні» – говорить тренер суперника «зелено-білих».  
 
Олег Кононов також не зможе розраховувати на кількох своїх виконавців – Батіста, Зеньов і Кузнецов точно не гратимуть, участь ще кількох гравців під питанням. Ймовірно, «Карпати» знову гратимуть двома різними складами, як це було у матчі проти «Літекса».
Поєдинок розпочнеться о 15:00 за київським часом. Текстову он-лайн трансляцію читайте на офіційному сайті «Карпат» у відповідному розділі.
 
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Жуниор Мораес хочет вернуться в Европу. Он отверг 5 предложений за 15 дней
Футбол | 25 апреля 2024, 11:44 11
Жуниор Мораес хочет вернуться в Европу. Он отверг 5 предложений за 15 дней

Экс-форвард «Динамо» и «Шахтера» не планирует оставаться играть в Бразилии

Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина
Футбол | 24 апреля 2024, 21:29 1
Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина

«Металлург» Запорожье не приедет на поединок против «Хуста»

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
kanapik
Успіху Карпатам
dadaali
Сегодня Олег Кононов не сможет рассчитывать на всех своих исполнителей
????????