Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
1237
2

Щасливий випадок Нафтовика-Укрнафти

Новини зі станів команд першої ліги

Щасливий випадок Нафтовика-Укрнафти

ЗАКАРПАТТЯ. Епідемія травм

Другий спаринг у турецькій Анталії ужгородці зіграли 17 лютого з південнокорейським клубом «Кенгнам», який у К-лізі (аналогія нашій прем'єр-лізі) минулого сезону посів шосту сходинку в підсумковій таблиці, — повідомляє прес-служба клубу.

Закарпатці непогано розпочали матч, але корейці в середині тайму перехопили ініціативу, а на 33 хвилині після подачі з кутового відкрили рахунок.

Початок другого тайму теж був за азійським клубом. На 49 хвилині корейці вдруге змусили підопічних Гамули розпочинати гру з центра поля. Наприкінці гра була за ужгородцями, вони постійно атакували, але поцілити ворота корейської команди так і не змогли, тож результат — 2:0 на користь «Кенгнама».

Мікротравми в матчі отримали Олефір, Целих, Бобаль та Невуче. Вони, за твердженням лікарів, займатимуться кілька днів за індивідуальним графіком.

Закарпаття — Тараз — 1:1.
Гол: Нудний (68).

20 лютого «Закарпаття» провело третій контрольний матч. Спаринг-партнером ужгородців став казахстанський клуб тамтешньої прем'єр-ліги «Тараз» (у чемпіонаті Казахстану-2010 посів 9 місце).

Початок матчу складався на користь закарпатців. Уже на четвертій хвилині підопічні Гамули спонукали казахських захисників порушити правила у їхньому карному майданчику. Але пенальті не зумів реалізувати Давидов. А на 44-й хвилині ужгородці пропустили гол. У другому ж таймі вони зуміли відігратися. На 68 хвилині новачок «Закарпаття» Сергій Нудний зрівняв рахунок..

Досі не вилікувалися від травм Целих, Бобаль, Невуче та Олефір, через грип зліг на лікарняне ліжко Андрій Бойко...

НАФТОВИК-УКРНАФТА. Підготовка триває

На зборах в Алушті футболісти охтирської команди 17 лютого провели перший спаринг, їхнім суперником був молодіжний склад харківського «Металіста», який також проводить свій тренувальний збір у Криму. Матч на стадіоні с. Нова Павлівка закінчився з рахунком 2:1 на користь «Нафтовика».

Рахунок на 43-й хвилині відкрив Богдан Єсип. На 50-й хвилині новачок охтирців Артур Карноза з пенальті подвоїв перевагу своєї команди. Лише під кінець гри, на 85-й хвилині, Петру Сидельнику вдалося поцілити у ворота суперника. Гол виявився дещо курйозним. Сидельник подавав і.., м'яч зрізався у ворота. Як зазначив у своєму інтерв'ю тренер молодіжного складу харків'ян Ігор Рахаєв, «...це справа випадку, але щасливого випадку. Скажи йому 10 разів так вдарити на тренуванні — не влучить».

20 лютого в Кутузівці суперником нафтовиків була кіровоградська «Зірка». І хоча в цьому спарингу охтирські футболісти мали перевагу, вони поступилися своєму супернику з рахунком 1:2. На 42-й хвилині матчу відзначився потенційний новачок «Зірки» Баталов. На 73-й хвилині охтирчани після удару Дмитра Вітра відігралися, але втримати рівновагу вони не змогли: ще один новачок «Зірки» Куянов на 86-й хвилині забезпечив перемогу кіровоградцям.

Наступний спаринг у Криму «Нафтовик-Укрнафта» проведе 23 лютого з командою «Енергія» (Нова Каховка).

ТИТАН, ЖЕМЧУЖИНА. Ялтинці перемогли

19 лютого черговий контрольний матч провела команда з Армянська. Суперником була «Жемчужина» (Ялта). Наставник «Титану» виставив на матч такий склад: Тукач, Світличний, Кванін, Цапій, Ковальчук, Скарлош, Гришин, Радіонов і троє гравців, які перебувають на оглядинах: (оборонець, півоборонець і нападник).

У середині першого тайму, на 24-й хвилині, ялтинці відкрили рахунок після удару зі штрафного. Після перерви на поле вийшли Ковальов і Кадимян, які замінили Ковальчука і одного з новачків. І перша ж атака ялтинців у другому таймі принесла їм успіх — 0:2. З 56-ї хвилини склад «Титану» був такий: Тукач, Солович, Шинкевич, Климентовський, Крюков, Субочев, Ковальов, Волга, Маслов, Яровенко, Шарко.

Цим гравцям вдалося вирівняти гру, створити кілька відмінних нагод забити м'яч. Але реалізувати бодай одну з не судилося. У підсумку — поразка 0:2.

Наступну контрольну зустріч «Титан» проведе 23 лютого з молодіжним складом харківського «Металіста».


Анатолій ВОЛКОВ, Валерій ЧЕРНЕЦЬ, Олександр ТРАВЯНКА, газета «Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Золотая бутса. Кейн значительно оторвался. Какое место занимает Довбик?
Футбол | 24 апреля 2024, 06:25 0
Золотая бутса. Кейн значительно оторвался. Какое место занимает Довбик?

В топ-3 также входят Серу Гирасси из «Штутгарта» и лидер «ПСЖ» Килиан Мбаппе

Лунин может остаться в запасе на следующий матч Реала. Известны причины
Футбол | 23 апреля 2024, 19:32 12
Лунин может остаться в запасе на следующий матч Реала. Известны причины

Ожидается, что против «Реал Сосьедад» сыграет Кепа Аррисабалага

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.