Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2888
13

Волынь сыграла вничью с Краковией

Владислав Ващук отыграл весь матч

Волынь сыграла вничью с Краковией
Волынь - Краковия
У понеділок, 14 лютого, «Волинь» провела свій другий контрольний матч на третьому навчально-тренувальному зборі. Незважаючи на те, що суперником лучан був аутсайдер польської екстракласи – «Краковія» (Краків), певну перевагу перед грою мав саме суперник «Волині», адже підопічні Віталія Кварцяного проводили другий матч за два дні.
 
Матч розпочався із взаємних атак, однак дії волинян на стартовому відрізку були більш гострими та активними. Вже на 5-й хвилині Пищур пристрілювався до воріт суперника, але зі штрафного пробив вище. А через дві хвилини Олександр виконав гострий простріл на Даналачі, якого захисники «Краковії» завалили у штрафному майданчику і той же Пищур чітким ударом з одинадцятиметрової позначки відкрив рахунок.
 
Забивши, «Волинь» продовжила облогу володінь польського клубу і на 8-й хвилині після подачі Скоби дещо вище поперечини пробив Пічкур. А на 14-й хвилині Гошкодеря гарним пасом вивів Майкона у прорив, бразилець обіграв захисника, воротаря і закотив шкіряного у порожні ворота – гол! Майкон міг відзначитися ще раз, коли пробивав головою після подачі Пищура, але кіпер «Краковії» справився з цим непростим пострілом.
 
Ближче до середини тайму, поляки заграли більш активно і на 30-й хвилині також заробили право на пенальті після фолу Гошкодері у власному карному й рахунок став 1:2. «Волинь» відповіла черговим ударом Пищура зі штрафного, але невдало. Натомість постріл форварда «Краковії» метрів з 25-ти на 38-й хвилині гри завершився ще одним голом – 2:2. За дві хвилини міг вивести вперед свою команду Майкон, але, увійшовши в штрафний майданчик після пасу Пищура, бразилець пробив неточно.
 
Після перерви на полі домінувала «Волинь» і суперникам лише зрідка вдавалося переходити центр поля. На 47-й хвилині після чергового пострілу Пищура зі штрафного м’яч просвистів у лічених сантиметрах від рамки воріт «Краковії». Згодом, після серії кутових Пищур пробивав головою, та на місці виявився воротар поляків. Потягнув кіпер й удар головою впритул у виконанні Павлова на 75-й хвилині. Ще за дві хвилини після кутового Євген замикав подачу Лопеса, але зблизька відправив круглого над поперечиною. Ідентична ситуація трапилася й за три хвилини до завершення гри – з близької відстані удар вище воріт. «Краковія» ж реальні загрози воротам Неділька створила лише під завісу матчу – в одному випадку на висоті виявився кіпер, а в іншому м’яч пішов вище воріт після удару когось з форвардів суперника. У результаті гра так і закінчилася бойовою нічиєю – 2:2.
 
Склад «Волині» у звітному матчі був наступним: Ндоє (Неділько, 46), Бута (Карасюк, 59), Ващук, Карковський (Кутук, 47; Годований, 73), Гошкодеря (Максимюк, 46), Пищур (Павлов, 55), Скоба (Приндета, 58), Бутко (Зозуля, 35), М.Олівейра (Герасимюк, 52), Пічкур (Бабир, 46), Даналачі (Лопес, 47)
 
Наступний поєдинок волиняни проведуть у середу, 16 лютого проти узбецького клубу «Насаф» (Карші).
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Новый шанс сборной Украины. Анонс чемпионата мира по хоккею
Хоккей | 26 апреля 2024, 12:51 5
Новый шанс сборной Украины. Анонс чемпионата мира по хоккею

Команда Дмитрия Христича попробует выйти в Дивизион 1A

Кубок Азии U-23. Южная Корея не сыграет на Олимпиаде, трудная победа Японии
Футбол | 26 апреля 2024, 02:55 0
Кубок Азии U-23. Южная Корея не сыграет на Олимпиаде, трудная победа Японии

Южная Корея в длинной серии пенальти уступила Индонезии – 2:2 (пен. 10:11)

Комментарии 13
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
BekXan
igorvt — 15.02.2011 18:19
У на не Новинский а Живагоб он миллиардер идёт почти после Ахмета,не будет считать он через клуб свои выгоди делает.
А Луцьк я думаю без селяви там будет и стадио там будет и команда и будет будущщее!!Только это уже наверно будет после Кварца.
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
BekXan
igorvt — 15.02.2011 16:45
Какой к чёрту процесс что за чушь!!!Ему позвонили сказали собирай монатки президент клуба розрываем контракт досрочно ищи себе клуб а тут раз и он в основе играет !Это маразм тренера и руководства.У чел контракта осталось до лета а вы процесс бред это всё!
vinilkin
не понимаю зачем этого ногомячиста вообще держат сейчас...ему ведь только по подиуму ходить нравится,якобы модель...тьфу
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Дедушка Vovan (Полтава)
Отстал я от жизни...
06.02.11 12:38
Источник: Футбол Новости - Террикон
Мало-помалу становится ясной судьба двух футболистов "Волыни" - полузащитника Вячеслава Шарпара и нападающего Александра Пищура, которые находились на просмотре в харьковском "Металлисте". По словам главного тренера харьковчан Мирона Маркевича, клуб заинтересован в приобретении одного из них. "Мы хотели бы Шарпара оставить. Сейчас клубы ведут переговоры", - цитирует Маркевича официальный сайт "Металлиста".
Дедушка Vovan (Полтава)
А Пищура вроде бы Металлист купил... За какой год этот отчет?
BekXan
То Ващука под зад ногой то Ващук играет целыц матч?!Кварц себя хорошо чуствует??7Шо за чудилово такое?
Дмитрий Копий
Краковия идет на последнем месте в чемпе Польши
fan_metall
Ващук????
igor19632010
кварц в парику
Volynyaka
А хто бігав в футболці Ващука?