Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
5659
7

Бернд ШТАНГЕ: «Кононов добился фантастических результатов»

Главный тренер сборной Белоруссии посетил тренировку «Карпат»

Бернд ШТАНГЕ: «Кононов добился фантастических результатов»
Бернд Штанге
На перше тренування «Карпат» в Туреччині прийшов колишній наставник дніпропетровського «Дніпра», а нині головний тренер збірної Білорусії Бернд Штанге. Оскільки на даний момент у складі «зелено-білих» нема жодного гравця з білоруським паспортом, тож дії футболістів коуча наших сусідів цікавили не в першу чергу. Зате він познайомився з Олегом Кононовим – саме задля цього німецький спеціаліст завітав на тренування «Карпат».
 
- Я вже кілька днів перебуваю в Туреччині, слідкую за командами з білоруського чемпіонату, а таких тут тренується чимало. Щодня відбуваються товариські матчі, а це для мене дуже корисно. Зараз в Мінську несамовита зима, тож ми з тренером молодіжної збірної маємо прекрасну нагоду отримувати свіжу інформацію про наших гравців. Нещодавно я дізнався, що в Белек приїхали «Карпати» і прийшов поговорити зі своїм колегою Олегом Кононовим.
 
- Ви вже з ним давно знайомі?
- Взагалі-то ми були знайомі заочно, і от щойно познайомилися по-справжньому. Але робота тренера «Карпат» говорить замість нього. Олег Кононов досягнув фантастичних результатів! Особисто мені приємно, що він молодий тренер і має серйозний потенціал.
 
- Тобто за «Карпатами» ви слідкуєте?
- Звичайно. Я бачив матчі вашої команди проти «Боруссії». Треба визнати, що наразі це різні стандарти і порівнювати ці клуби поки зарано. Однак ми побачили, що футбол в Україні потужно розвивається. За рік до старту чемпіонату Європи ваша країна вже досягнула результатів – будуються прекрасні стадіони. Я працюю в Білорусії і вже ось в цьому аспекті я можу порівнювати.
 
- Герр Штанге, можливо ви пам’ятаєте, як свого часу ваше «Дніпро» грало проти «Карпат»?
- По правді, не згадаю. Це дуже давно було. Хоча у мене залишилися прекрасні спогади про цей період. Якщо не помиляюся, то я був першим іноземним тренером незалежної України.
 
Ростислав Ящишин, Белек, Туреччина
 
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ebosh
так, дійсно, карпати провалили груповий турнір, та все ж можна списати на перше серйозне випробування для гравців із Львова... А от дніпро взагалі провалився ще раніше(мовчу про таврію - баєр, суперник серйозний не лише для них), тому на їх фоні(з підбором гравців гіршим ніж у дніпра) стрибнули вище голови проти не найпростішого суперника - галатасарая...
+ залікові пункти, які вони принесли україні у рейтинг - набагато краще ніж їх відсутність (я про дніпро і таврію)...
та ще й такий досвід їм зовсім не завадить...
тому я не став би критикувати карпати, навпаки - підхвалив.
(критики їм вистачило під час групового етапу).
kkdshka
классный был тренер.заставлял за невыполнение заданий на игру игрокам футболки стирать. фриц одно слово))))
Dreamer0784
Да что ты?В матче с Боруссией может быть, и то они его проиграли. А где в остальных матчах ты увидел хорошую игру? О каких-таких бойцовский качествах можно говорить после абсолютно безвольных влетов Севилье?
Ну а фраза о том,что результат дескать не главное... Одно очко(я подчеркиваю-ОДНО очко) в лиге европы-это ну никак не фантастический результат
Tito
Сумничал, молодец.
Карпаты показали хорошую игру и бойцовский характер. И то, что все соперники по-групповому этапу относились к ним с уважением, лишний раз это доказывает.
А вот когда другая команда играет настолько безвольно, что тренер соперника позволяет себе в обеих играх показательно заменить вратаря, вот это бесхарактерность и в этом случае твой сарказм был бы уместен.
az83
Дело не в очках.Для Карпат группа Лиги Европы-это как для Шахтера-плей-офф Лиги Чемпионов.Карпаты-довольно стабильная команда,уже есть определенный стиль игры,уровень ,ниже которого они не опускаются.Хотя в Европе им явно не хватило скамейки.
Dreamer0784
Это что же за результаты такие,мне прямо интересно.Наверное, 1 очко в лиге Европы? Или может 5 место в чемпионате Украины?
Прям невообразимые показатели,действительно
mafioziLVIV
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил