Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
2068
8

Нарушил? Заплати!

После очередного заседания КДК АМФУ казна футзальных клубов облегчится на 6.600 гривен

Нарушил? Заплати!

Витяг з  протоколу засідання контрольно-дисциплінарного комітету Асоціації міні-футболу (футзалу) України

09 лютого 2011 р. м. Київ

Присутні: Повисший М.П, Мальцев О.Н., Панченко В.Ф., Журавльов С.О.
Запрошений: інспектор Кузьменко В.В.

Порядок денний:
1. Розгляд рапорту делегата та інспектора матчу 1/2 фіналу розіграшу Кубку України з футзалу Братуся В.І. та Кузьменко В.В.
2. Розгляд рапорту інспектора фінального матчу розіграшу Кубку України з футзалу Савицького В.П.
3. Розгляд рапорту інспектора матчу «Буран-Негабарит» Ковель - «Львівхолод» Львів Клименко Г.М.
4. Розгляд рапорту інспектора та арбітра матчу «Буран-Негабарит» Ковель - «Меркурій» Чернівці Самохіна В.Б. та Проця Р.
5. Різне.

Слухали:

1. Інформацію Повисшого М.П.

В рапортах делегата та інспектора матчу 1/2 фіналу розіграшу Кубку України з футзалу між командами «Енергія» Львів - «Ураган» Івано-Франківськ (29.01.2011 р.) відмічено, що у другому таймі гри віце-президент клубу та головний тренер команди «Енергія» - Фелишин В.В. і Гончаренко С.О. покидали технічну зону, підходили до суддівського столу, емоційно реагували на помилкові рішення, прийняті арбітрами матчу.

Гравці команди «Ураган» отримали три попередження.

Виступили:

Кузьменко В.В. відмітив, що завдяки організаторам матчі 1/2 та фіналу розіграшу Кубку України пройшли в напруженій спортивній боротьбі і це було свято футзалу в м. Запоріжжі.

У той же час не були виконанні окремі вимоги Регламенту проведення Всеукраїнських змагань та правил гри у футзал щодо підготовки ігрового майданчика до проведення матчів.

Вніс ряд пропозицій щодо проведення матчів Чемпіонату.

Вирішили:

1.1. Попередити віце-президента клубу та головного тренера команди «Енергія» Фелишина В.В. і Гончаренка С.О. про необхідність виконання вимог Регламенту та правил гри у футзал під час проведення матчів.

1.2. На клуб «Енергія» накласти дисциплінарну санкцію у вигляді обов'язкового грошового внеску у сумі 1 000 (одна тисяча) гривень (п. 16 Додатку 3 Дисциплінарних правил ФФУ), які перерахувати на р/р АМФУ з позначкою «Додатковий членський внесок» до 25.02.2011 р.

При невиконанні рішення КДК АМФУ в установлені терміни віце-президенту клубу Фелишину В.В. та головному тренеру команди Гончаренко С.О. забороняється перебувати в технічній зоні під час проведення офіційних матчів.

1.3. У відповідності до п. 1.2 ст. 21 Дисциплінарних правил ФФУ та рішення Виконкому АМФУ (лист вих. № 96 від 30.06.2010 р.) на клуб «Ураган» накласти дисциплінарну санкцію у вигляді обов'язкового грошового внеску у сумі 1 500 (одна тисяча п'ятсот) гривень, які перерахувати на р/р АМФУ з позначкою «Додатковий членський внесок» до 25.02.2011 р.

1.4. Рекомендувати Виконкому АМФУ додатково розглянути питання проведення 1/2 та фіналу розіграшу Кубку України з футзалу в м. Запоріжжі 29-30 січня 2011 р.

1.5. Інспектора Кузьменко В.В. заслухати на засіданні інспекторського підкомітету АМФУ.


Слухали:

2. Інформацію Повисшого М.П.

У фінальному матчі розіграшу Кубку України з футзалу між командами «Енергія» Львів - «Кардинал-Рівне» Рівне (30.01.2011 р.) гравці команди «Кардинал-Рівне» отримали чотири попередження.

Вирішили:

2.1. У відповідності до п. 1.2 ст. 21 Дисциплінарних правил ФФУ та рішення Виконкому АМФУ (лист вих. № 96 від 30.06.2010 р.) на клуб «Кардинал-Рівне» накласти дисциплінарну санкцію у вигляді обов'язкового грошового внеску у сумі 1 500 (одна тисяча п'ятсот) гривень, які перерахувати на р/р АМФУ з позначкою «Додатковий членський внесок» до 25.02.2011 р.

Слухали:

3. Інформацію Повисшого М.П.

У матчі першості України з футзалу між командами «Буран-Негабарит» Ковель - «Львівхолод» Львів гравці обох команд отримали по три попередження.

Вирішили:

3.1. У відповідності до п. 1.2 ст. 21 Дисциплінарних правил ФФУ та рішення Виконкому АМФУ (лист вих. № 96 від 30.06.2010 р.) на клуби ««Буран-Негабарит» Ковель та «Львівхолод» Львів накласти дисциплінарну санкцію у вигляді обов'язкового грошового внеску у сумі 800 (вісімсот) гривень, які перерахувати на р/р АМФУ з позначкою «Додатковий членський внесок» до 25.02.2011 р.

Слухали:

4. Інформацію Повисшого М.П.

У проколі матчу першості України з футзалу між командами «Буран-Негабарит» Ковель - «Меркурій» Чернівці (05.02.2011 р.) арбітром Процем Р. та в рапорті інспектора Самохіна В.Б. відмічено, що на 32 хвилині під час зупинки гри на ігровий майданчик вибіг вболівальник. На 38 хв. після забитого м'яча воротарем господарів з трибуни на ігровий майданчик вилетіла пуста пластикова пляшка, яка ні в кого не попала.

Гравці команди «Буран-Негабарит» отримали чотири попередження.

Вирішили:

4.1. У відповідності до п.п. 12, 13 Додатку з Дисциплінарних правил ФФУ за кидання на майданчик предметів та вихід на майданчик сторонніх осіб на клуб «Буран-Негабарит» накласти дисциплінарну санкцію у вигляді обов'язкового грошового внеску у сумі 1 000 (одна тисяча) гривень, які перерахувати на р/р АМФУ з позначкою «Додатковий членський внесок» до 25.02.2011 р

4.2. У відповідності до п. 1.2 ст. 21 Дисциплінарних правил ФФУ та рішення Виконкому АМФУ (лист вих. № 96 від 30.06.2010 р.) на клуб «Буран-Негабарит» накласти дисциплінарну санкцію у вигляді обов'язкового грошового внеску у сумі 800 (вісімсот) гривень, які перерахувати на р/р АМФУ з позначкою «Додатковий членський внесок» до 25.02.2011 р.

5. Копію платіжного доручення про перерахування клубами грошових внесків відправити по т/факсу (044) 521-05-58.

6.  При невиконанні рішення КДК АМФУ в установлені терміни до клубів будуть застосовані додаткові дисциплінарні санкції у відповідності до Дисциплінарних правил ФФУ.

7.  Про рішення КДК письмово проінформувати клуби та розмістити на сайті АМФУ.

АМФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Победа не без приключений. Александрия переиграла Кривбасс в Кривом Роге
Футбол | 28 сентября 2024, 15:02 15
Победа не без приключений. Александрия переиграла Кривбасс в Кривом Роге

На удивление, ни одна воздушная тревога не прерывала ход интересного противостояния

Джошуа отстранен от бокса после нокаута в бою с Дюбуа. Что случилось?
Бокс | 28 сентября 2024, 07:16 4
Джошуа отстранен от бокса после нокаута в бою с Дюбуа. Что случилось?

Энтони неожиданно уступил Даниэлю в бою за титул IBF

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
casper2008-08
[quote fiorentina10 — 15.02.2011 11:19]Нафталінові лісінчуковці озвіріли!!!!![/quoteс Лісу і його халуів-на КОЛ!!!
fiorentina10
Нафталінові лісінчуковці озвіріли!!!!!
ivanvanek
амфу просто знущається з клубів і робить лохами їх президентів. Підозрюю, що з наступного сезону у нас буде нелегітимний чемпіонат, як свого часу це було у бакетболі. Справи зайшли так далеко, що цього, як на мене, уже не уникнути. Це повинні нарешті зробити і все буде набагато краще. З таким пріколом судді, які і так судять на низькому рівні, будуть навмисно давати гравцям жовті картки, аби клуби платили штрафи. Реально ситуація уже зайшла в глухий кут. Кардинальних змін в нашому міні-футболі не уникнути
lemberg2011
Терпіння може і не вистачить,але чи зможуть об`єднатись, питання??????????
parazityk
Тут вже стоїть питання, на скільки вистачить терпіння власників клубів, що залишились.
serjo71
«Додатковий членський внесок»
Что это такое эсть? уход от налогов?
Или в регламенте нет понятия "штраф"?
shostka
Я что-то не понял, АМФУ уже за желтіе карточки деньги собирает?
Тогда можно пойти дальше и собирать денежку за 6-й и последующие фолы в тайме.
fiorentina10
Тут у АМФУ все у відповідності, це все на що вони спроможні!