Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1283
0

Стівен БЬОРТТ: «Команда готова грати розкуто»

Лідер «Дніпра» - про перемогу над «Хонкою» та Фінал Чотирьох Суперліги + ВІДЕО

Стівен БЬОРТТ: «Команда готова грати розкуто»
Стівен Бьортт

В суботу відбудеться півфінальна зустріч Кубка Суперліги, в якій «Дніпро» зіграє з «Донецьком». А в четвер Стівен Бьортт і партнери провели своєрідне тренування з підвищеною відповідальністю, обігравши у 8-му турі Єдиної Ліги ВТБ фінську «Хонку». Про свої враження від цієї зустрічі, а також очікування від Фіналу Чотирьох лідер «Дніпра» розповів офіційному сайту Суперліги.
 
- Стіве, вітаю з успішним закінченням сезону Єдиної Ліги ВТБ у Дніпропетровську. Що відчуваєш?
- Весела була гра – ми намагалися влаштувати шоу для наших фанів, адже це був останній домашній матч у турнірі. Сподіваюся, їм сподобалося. Ми зовсім трохи посвяткували, але вже думаємо про набагато важливіший матч – із «Донецьком», до якого будемо готуватися завтра.
 
- Сьогодні ви грали так вдало, адже не відчували жодного тиску. Чи зможете так у суботу?
- Не можу говорити за всіх, але думаю, що команда готова грати розкуто. Якщо ж хтось із моїх товаришів буде нервувати – я зроблю все, щоб вони не відчували тиску. Найголовніше – щоб ми виклалися на 100 відсотків. Результат може бути позитивним чи негативним, але наша самовіддача має бути повною. Втім, це все ж буде лише гра, від якої ми маємо отримувати насолоду. Коли це вдається, як щойно, ми можемо демонструвати високий рівень баскетболу.
 
- Минулого разу, коли ви грали проти «Донецька», ти закинув 36 очок. Скільки плануєш цього разу?
- Я планую виграти. Якщо для цього буде потрібно забити 36, я це зроблю. Якщо необхідно буде віддати 15 передач, зроблю це.
 
- Що буде ключовим моментом у грі проти «Донецька»?
- Ми з ними зовсім нещодавно грали, і все це буде як у шахах. Ключовим фактором буде захист. Минулого разу ми змусили «Донецьк кидати» здалеку та не дали їм виявити свою сильну сторону – гру «великих». Тому дуже важливим буде те, чи зможемо ми зіграти такий самий командний захист.
 
- Якщо вже ти згадав про шахи – не думаєш, що «Донецьк» минулого разу міг «віддати королеву» задля перемоги у кубковому протистоянні?
- Можливо, і так. Але точно можу сказати, що ми повністю виклалися та намагалися грати дуже агресивно в захисті. Здається, у шахах це й треба робити заради перемоги – грати агресивно в захисті.
 
- Що думаєш про пару «Азовмаш» – «Ферро»?
- Обидві команди мають чудові шанси. Минулого року я з «Ферро» виграв Кубок, тому вони, а особливо Вінс Хантер, будуть дуже мотивовані. До того ж, вони щойно обіграли «Азовмаш». Гратимуть на нейтральному полі, тому впевненість «Ферро» у власних силах може стати вагомим фактором. А от «Азовмаш» – це «Азовмаш». Вони – чемпіони, у них дуже досвідчені гравці. В них завжди є великі шанси перемогти у будь-якій грі. Можливо, питання лише в тому, хто раніше прокинеться – адже гратимуть відносно рано.
 
- Що ж, Стіве! Успіхів і побачимося в суботу.



Олексій НАУМОВ, Суперліга

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.