Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
4368
8

ЛУКАС: «В Карпатах я начал удачно»

После победы на Copa del Sol журналисты «Марки» пригласили в прямой эфир Лукаса и Игора Йовичевича

ЛУКАС: «В Карпатах я начал удачно»
Лукас
В останній вечір перебування «Карпат» в Бенідормі до нападника «зелено-білих» зателефонували з найпопулярнішого спортивного радіо Іспанії «Марка». Варто сказати, що іспанські ЗМІ мають величезний авторитет серед уболівальників. Зокрема газета «Марка» щодня продає майже три мільйони примірників. Одну з найпопулярніших світових газет можна побачити практично всюди – у ресторанах, магазинах, таксі...
 
За словами трансфер-директора «Карпат» Ігоря Йовічевіча, кожен поважаючий себе іспанець тільки-но прокинувшись, бачить не дружину з дітьми, а «Марку». Це для них як ковток свіжого повітря. Аналогічна ситуація і з радіо «Марка». Дуже багато іспанців займаються бігом (цьому, зокрема, сприяють спеціально відведені доріжки). Неодмінним атрибутом є плеєр з навушниками. «Марка» - найпопулярніша радіостанція, яка цілодобово висвітлює усі спортивні події.
 
Після перемоги «Карпат» на Copa del Sol журналісти «Марки» вирішили запросити на прямий ефір двох карпатівців – Лукаса та Ігора Йовічевіча. Останній, як відомо, грав у мадридському «Реалі» і його виступи не залишилися без уваги. Майже півгодини іспанські уболівальники слухали відповіді Лукаса про Львів, Україну, команду та головного тренера.
 
«Насамперед, я сказав, що почав з правої ноги – це такий іспанський фразеологізм, який означає, що людині добре на новому місці і що вона щаслива» - розповів нападник «зелено-білих». «В Роберта Просінечкі свого часу не було півгодини ефіру на радіо «Марка», - сміється Йовічевіч. – А коли Просінечкі приїхав грати за «Реал», він не сходив з перших шпальт «Марки» цілий рік. Натомість 3-4 хвилини – це максимум, що могли собі дозволити на радіо».
 
Після Лукаса журналісти «Марки» спілкувалися з Ігорем Йовічевічем, який прекрасно розмовляє як українською, так і іспанською мовою. Трансфер-директор клубу згадав і часи проведені в «Реалі», і теперішню роботу в «Карпатах».
 
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ХАВИ: «Я передумал уходить из Барселоны, потому что почувствовал доверие»
Футбол | 25 апреля 2024, 15:12 0
ХАВИ: «Я передумал уходить из Барселоны, потому что почувствовал доверие»

Главный тренер «Барселоны» объяснил решение не уходить из клуба

Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина
Футбол | 24 апреля 2024, 21:29 1
Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина

«Металлург» Запорожье не приедет на поединок против «Хуста»

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ehorika
Лукас - хороший футболіст, не боїться брати гру на себе, в "Карпатах" таких не багато. Бажаю йому успіху. Вперед "КАРПАТИ" !
S.N.a.k.E. (FCDD)
Статья - ни о чем)
Думаю в межсезонье вполне достаточно материалов, чтоб не забивать новости чепухой...
dadaali
mafioziLVIV — 10.02.2011 16:41
это реклама "Марки"
mafioziLVIV
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
conquistador
Пропіарилися Карпати, в Іспанії, "по ходу" не погано
vangog3
S_L_B — 10.02.2011 15:32

Лукас подвержен травмам,посмотри на его карьеру.На наших весенних или осенних полях легко может получить рецидив травмы ноги(она у него больная точка)....поэтому у него и цена такая.
S_L_B
Як на мене, Лукас стане основним форвардом в Карпатах
gromanver
хорошее приобритение Лукас. был бы у Карпат еще президент нормальный, так и вобще бы за топ 3 смогли бы бится, а пока к сожалень максимум 5 место