Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1936
0

У Львові презентували «Зіркові історії успіху»

В ілюстрованій книзі українські спортсмени розповідають про свої досягнення

У Львові презентували «Зіркові історії успіху»
Денис Силантьев, Василий Вирастюк, Марьяна Савка

У найбільшій львівській книгарні «Є» відбулася презентація дитячої книги «Зіркові історії успіху», на сторінках якої —13 розповідей найвідоміших спортсменів країни. Ця книга є спільним проектом «Видавництва Старого Лева» та Фонду підтримки молодіжного та олімпійського плавання. На презентації були присутні два герої, два спортсмени — Денис Силантьєв та Василь Вірастюк.

За словами упорядника книги, головного редактора «Видавництва Старого Лева» Мар'яни Савки, книга виникла з ініціативи дружини Дениса Силантьєва — Інни. «Книга народжувалася 9 місяців. Ілюстрації до неї виконав один з найкращих коміксистів України Ігор Баранько, У книзі про свої досягнення та успіхи розповідають: Денис Силантьєв, Сергій Бубка, Ганна Безсонова, Наталія Добринська, Ірина Мерлені, Василь Вірастюк, Яна Клочкова, Вадим Гутцайт, Василь Ломаченко, Олександр Волков, Ганна Сорокіна, Олена Костевич, Андрій Гусін», — зазначила Мар'яна Савка.

Кожна розповідь у книзі ведеться від першої особи, у приватній довірливій формі спортсмени діляться найцікавішими історіями зі свого дитинства, відзначають ключові моменти життя та спортивної кар'єри, а також дають читачам поради, розповідають про свої правила та принципи.

Книга вийшла тиражем у 5 тис. примірників, має 85 повноколірних сторінок. «Зіркові історії успіху» оформлені як подарункове видання, у книгарнях коштуватимуть близько 60 грн. По завершенні презентації та публічної дискусії про проблеми та перспективи вітчизняного спорту обидва спортсмени дали автографи усім бажаючим...

газета «Голос України»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.