Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1317
3

Юношеская сборная Украины вылетела в Анталию

В Турции наших ребят ожидает поединок против российских сверстников

Юношеская сборная Украины вылетела в Анталию
У понеділок, 7 лютого, юнацька збірна України (футболісти 1992 року народження) вирушила до турецької Анталії, де в середу проведе товариський поєдинок проти російських однолітків.
 
Без новачків
Для нашої команди цей спаринг − один з етапів підготовки до відбірного еліт-раунду ЧЄ-2011 (U-19), який з 16 по 21 травня проходитиме в Польщі. Серед 18 виконавців, яких долучив до збору Олександр Головко, новачків немає, утім, цей виклик до юнацької команди став лише другим для нападника «Кримтеплиці» Артура Новотрясова. Вперше оглядини в збірній він проходив місяць тому.
 
Весняні плани
Варто нагадати, що в жовтні 2010-го ніші співвітчизник зустрічалися з росіянами у Швеції на першому етапі кваліфікації, програвши з рахунком 1:2. У четвер синьо-жовті повертаються із Туреччини, а 14 березня з’їдуться на нетривалий навчально-тренувальний збір. До початку відбірних іспитів у планах підопічних Головка значаться товариські зустрічі з бельгійцями, німцями та естонцями.
 
Склад збірної України:
Воротарі: Євген Гальчук («Шахтар» Донецьк), Артур Денчук («Металіст» Харків);
захисники: Антон Братков, Олександр Чорноморець (обидва − «Динамо» Київ), Іван Ордець («Шахтар»), Артем Шабанов («Арсенал» Київ);
півзахисники: Руслан Бабенко («Дніпро» Дніпропетровськ), Віталій Буяльський, Антон Долгий (обидва − «Динамо»), Олександр Караваєв, Олександр Нойок (обидва − «Шахтар»), Ігор Озарків («Карпати» Львів), Борис Тащі («Чорноморець» Одеса);
нападники: Пилип Будківський («Шахтар»), Олександр Єрмаченко («Скала»), Володимир Коваль («Динамо»), Артур Новотрясов («Кримтеплиця» Молодіжне), Сергій Подригуля («Волинь»).
 
www.ffu.org.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vorskla-eee
сори завтыкал)))
terentyev2010
А Безус разве 1992 г. р.?
vorskla-eee
А где Безус?????