Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2284
4

Волынь проиграла полякам

Гол вернувшегося Пищура не помог лучанам

Волынь проиграла полякам

У суботу, 5 лютого, «Волинь» зіграла черговий контрольний матч на зборах в Туреччині. Суперником лучан виступив ще один польський клуб – «Гурнік» (Забже). Гра розпочалася з швидких атак польської команди і вже на другій хвилині після флангового прострілу суперники завдали удару по воротам, який з труднощами, але парирував Неділько. Втім, арбітр матчу зафіксував взяття воріт, вважаючи, що кіпер волинян відбив шкіряного вже за лінією воріт. Ситуація була доволі спірною, але рішення арбітра виявилось незмінним – 0:1 на користь «Гурніка». За дві хвилини лучани відповіли гарним ударом Герасимюка зі штрафного, але вдало зіграв кіпер поляків. Суперники ж зуміли незабаром провести дві швидкі контратаки. І якщо у першому випадку Неділько справився з ударом, то у другому потужний постріл по центру з лінії карного досяг мети – 0:2.

Поступаючись у два м’ячі, «Волинь» спробувала переломити хід поєдинку. На18-й хвилині воротар суперників парирував потужний удар Герасимюка після скидки Павлова, а на 24-й арбітр проігнорував ситуацію, коли того ж Герасимюка в карному збили захисники. Майже до кінця першого тайму гра проходила без особливих загострень з боку обох команд. І лише на 42-й хвилині, коли після подачі кутового Максимюком оборонці «Гурніка» відверто руками завалили Павлова, суддя призначив одинадцятиметровий. Удар у виконанні Олександра Пищура був, як завжди, потужним, але потрібно віддати належне голкіперу суперника, який зумів відбити цей постріл. Відтак, на перерву команди пішли з двом’ячевою перевагою польського клубу.

У другому таймі ініціатива у грі повністю перейшла до «Волині». Вже на 47-й хвилині після подачі Максимюка головою пробив добре знайомий уболівальникам «Волині» Олександр Рубцов, але м’яч пролетів над поперечиною. За п’ять хвилин потужним ударом відзначився Пищур, однак, також у ціль не влучив. «Гурнік» відповів швидкою атакою, але вдало зіграв Литовченко, забравши м’яч до рук після удару з близької відстані когось із суперників. Відзначимо, дуже вдалу гру воротаря «Гурніка», який у цьому поєдинку достатньо попрацював і не підвів свою команду. На 62-й хвилині він справився із штрафним у виконанні Скоби. Затим відбив удар Герасимюка з кількох метрів, а потім відбив м’яч після удару новачка Ступіча, який замикав фланговий простріл Бути. Ще дві нагоди відзначитися були у Пищура (в обох випадках асистував Бута), але досягти мети форварду не вдалося.

А на 80-й хвилині після навісу Каблаша Ступіча завалили в штрафному майданчику і суддя вдруге призначив одинадцятиметровий у ворота «Гурніка». Цього разу удар Пищура з «крапки» виявився невідпорним і кіпер був безсилим йому зарадити – 1:2. Та за п’ять хвилин, коли волиняни пішли на фінальний штурм, суперники організували контратаку, котра завершилася виходом двох форвардів на побачення з Литовченком і рахунок став 1:3.

У звітному матчі «Волинь» виступала у такому складі: Неділько (Литовченко, 46; Сослюк, 86), Сімінін (Бута, 60), Євсеєв, Карковський (Годований, 59), Гринченко (Максимюк, 26; Колесник, 68; Гальчук, 74), Зозуля (Гошкодеря, 28; Рубцов, 46), Скоба (Приндета, 70), Герасимюк (Ряшко, 70), Пищур, Бабир (Каблаш, 14), Павлов (Ступіч, 46)

Наступний поєдинок «Волинь» зіграє 8 лютого проти чеської «Сігми» (Оломоуц).

fcvolyn.net

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
BekXan
SvLutsk — 06.02.2011 21:51
Он уже 20 лет в Волыни в бреду!!
SvLutsk
а де румуни Няга і Парасків? І навіщо позбуватись Майкрна з Рамоном Лопесом. Останній майже не грав у вишці через травму але гравець дуже високого класу як для Волині, один з найсильніших потенційно? Кварц в бреду??? А де захист, його в принципі навіть немає, навіть якщо Шарпар залишиться, хоча це наврят, гроші дуже потрібні.