Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Фристайл
|
2082
6

Ольга Волкова виборола бронзу!

Українка здобула першу в історії нашої країни медаль чемпіонату світу з фристайлу

Ольга Волкова виборола бронзу!
Ольга Волкова

І це сталось! Миколаївська спортсменка Ольга Волкова другий раз поспіль піднялась на п’єдестал пошани. Але цей раз – особливий – на чемпіонаті світу у Дір Веллі. Вихованка Юрія Кобельника змогла утримати переможний настрій після вдалого виступу на заключному перед чемпіонатом світу етапі Кубка світу у Калгарі, де також посіла третє місце, и вдало виконавши другий стрибок у фінальних змаганнях, принесла Україні першу в історії медаль чемпіонату світу – теж бронзову. Вітаємо, Ольга, з цим святом для тебе і всіх вболівальників!

Чемпіонкою 2011 року стала китаянка Шенг Чуанг (188.40 балів), а срібну медаль виборола її співвітчизниця Менгтао Ксю (188.23 балів), яка, до речі, повторила свій результат чемпіонату світу 2009 року. Після першої стрибка Ольга Волкова йшла на 5 місці, але другий розставив все на свої місця: українка обійшла найближчих суперниць  з команди господарів – Емілі Кук та Ешлі Колдвел і з результатом 178.59 вийшла на третє місце. Друга українка Ольга Полюк посіла 8 місце у фінішному протоколі (157.33 бали).


ФЛСУ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
syzov_ivan
Какие там 10 расписались за 38 - я точно знаю от друзей, которые варятся в этой теме, что на все фифы-уефы еще раньше ушли 38 писем, а сегодня их еще раз продублировали. Эту волну Сурок гонит, поскольку понимает, что песенка его спета.
HardyBoyMKh
крассава
wrestling1988
Молодец!!!
Megasuperfan
приятно!
konst3333
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
patriotua1979
Дуже,дуже приємно і несподівано!!!Моє шанування