Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
1204
0

Олександрія вирушила до Туреччини

Новини зі станів команд першої ліги

Олександрія вирушила до Туреччини

Титан. Шанс — молодим

Після кількох вихідних армянська команда знову зібралася на базі. Другі навчально-тренувальні збори триватимуть до 8 лютого. На відміну від попереднього етапу, на якому основна увага приділялася відновленню фізичних кондицій, програма нинішніх зборів значно різноманітніша. Підвищиться інтенсивність тренувань, усі заняття будуть дворазові. Окрім занять з фізичної підготовки на бігових доріжках і в тренажерному залі, передбачається робота з м'ячами, спортивна гімнастика, аеробіка. Планується провести три спаринги — 5 лютого в Євпаторії з молодіжним складом луганської «Зорі», 6 лютого в Молодіжному з охтирським «Нафтовиком» і 8 лютого знову в Євпаторії з молодіжним складом харківського «Металіста». У розташування команди прибули чергові потенційні новачки. Крім того, з командою тренуються й двоє вихованців місцевого ДЮСШ — Цой та Захаров.

Чорноморець: Два матчі за день


На свій другий тренувальний збір «Чорноморець» вирушив знову до Туреччини. Туди вилетіли такі футболісти: Олександр Бабич, Віталій Балашов, Іван Бобко, Дмитро Владов, Максим Гавриленко, Дмитро Гришко, Анатолій Діденко, Євген Зубейко, Андрій Кліщук, Петро Ковальчук, Леонардо де Матос, Євген Паст, Сергій Політило, Мігель Портильо, Себастьян Сетті, Ігор Силантьєв, Андрій Слінкін, Руслан Соляник, Борис Тащі, Євген Ширяєв, Олександр Якименко, а також шестеро гравців, що перебувають на перегляді. Денис Васін прибуде в розташування команди 10 лютого після нетривалого тренувального збору в молодіжній збірній України.

Заплановано вісім контрольних матчів. Згідно з попередньою домовленістю, 6 лютого «Чорноморець» зіграє з «Жетису» (Казахстан) і ЦСКА (Болгарія), 9-го — з ПФК «Монтана» (Болгарія) і «Волгою» (Нижній Новгород), 13-го — з «Лудогорцем» (Болгарія) і «Балтикою» (Капінінград), 15-го — з «Мінером» (Болгарія). Хто буде суперником «моряків» 16 лютого, стане відомо пізніше.

Олександрія: Перший спаринг з болгарами

Команда Володимира Шарана вирушила до Туреччини на свій черговий навчально-тренувальний збір, що триватиме до 16 лютого. Крім основної роботи, заплановано зіграти п'ять контрольних матчів. У першому спарингу вже сьогодні українці зіграють з болгарським футбольним клубом «Славія» з Софії.

Олександр ОЗІРНИЙ, газета «Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.