Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1029
4

Невичерпна енергія новокаховців

У Молодіжному триває «Кубок Кримтеплиці»

Невичерпна енергія новокаховців

1 січня на Кубку «Кримтеплиці»-2011 пройшли матчі другого туру, — повідомляє прес-служба молодіжненців. Уболівальники побачили чимало забитих м'ячів, серед яких були й голи, що заслуговують на особливу увагу. «Кримтеплиця» в непростій грі впоралася з «Миром» з Горностаївки. У другому матчі дня вболівальників чекала справжня битва між «Нафтовиком» і «Енергією».

Кримтеплиця — Мир (Горностаївка) — 3:2.
1 лютого. Молодіжне. «Спорт КТ Арена» (штучне поле).
Суддя: Анатолій Жабченко.
Кримтеплиця: Скрипник, Візавер, Луценко, Щедраков, Трухін, Зубко, Печонкін, Абляметов, Симончук, Старовик, Голоперов. У другому таймі на поле виходили: Волотьок, Грибанов, Саранчуков, Романенко, Свинцицький, Погорєльцев. Тренер: Олександр Севидов.
Мир: Середа, Головко, Осмачко, Хомутов, Богач, Шипа, Ревуцький, Савченко, Харченко, Доценко, Череповський. У другому таймі на поле виходили: Єрещенко, Соболь, Зайцев, Богалій, Кордан, Лахнюк, Любашов. Тренер: Олександр Сапельняк.
Голи: Щедраков (31), Трухін (58), Грибанов (75) — Доценко (62), Савченко (85).
Попередження: Луценко.

І друга гра турніру для «Кримтеплиці» склалася непросто. «Мир» з перших хвилин зустрічі «закрився». Попереду команда з Горностаївки розраховувала на швидкість Андрія Череповського та значні габарити іншого форварда Івана Доценка. Інші футболісти гостей рідко покидали свою половину поля.

Подолати ешелоновану оборону відразу не вдалося. «Кримтеплиці» не вистачало останнього пасу. М'яч часто гостював у штрафному «Миру», але нападникам молодіжненців діставався вкрай рідко.

На допомогу прийшов стандарт. На 31 хвилині Старовик подав з кутового. Голоперов до м'яча не дотягнувся, але «круглий» опустився на голову Щедракова. Павло вколотив його у ворота — 1:0.

За дві хвилини відзначитися міг Абляметов. На нього навісив Трухін, але м'яч після удару Арсена влучив у штангу. Трохи веселіше гра пішла в другому таймі. На 58 хвилині індивідуальною майстерністю блиснув Дмитро Трухін. З 25 метрів він спрямував м'яч точно в дев'ятку — 2:0.

За чотири хвилині «Мир» відставання в рахунку скоротив. Проти Череповського в штрафному сфолив Погорельцев. Пенальті реалізував Доценко. За 15 хвилин до фінального свистка Грибанов, здавалося, поховав інтригу в матчі, п'яткою переправивши м'яч у ворота після передачі Романа Свинцицького. Утім, пропустивши прикрий м'яч майже з центру поля від Владислава Савченка, «тепличники» змусили понервуватися уболівальників. Правда, до перемоги гру вони довести таки спромоглися.

Кращими футболістами матчу були визнані Дмитро Трухін у «Кримтеплиці» та Андрій Череповський у гостей.

Енергія (Нова Каховка) — Нафтовик-Укрнафта (Охтирка) — 2:1.
1 лютого. Молодіжне. «Спорт КТ Арена» (штучне поле).
Суддя: Юрій Волков.
Енергія: Холоша, Смирнов, Швей, Батраченко, Ленський, Цой, Кирик, Гулін, Кучеревський, Манасян, Фальковський. У другому таймі на поле виходили: Касперович, Бичовий, Михайлов, Белойсов, Риженко, Дитятьєв, Колесник, Дмитровський. Тренер: Сергій Шевцов.
Нафтовик: Дайнеко, Карпенко, Бояринцев, Прокурор, Шишкін, Єсип, Карноза, Мотуз, Лещук, Бушман, Тарасенко. У другому таймі на поле виходили: Карлов, Меппорія, Коваленко, Зайчук, Вітер, Рябов. Тренер: Сергій Мизін.
Голи: Цой (32, 56) — Мотуз (14)
Попередження: Єсип, Мотуз.
Нереалізоване пенальті: Манасян (45).

Вдаліше зустріч почав «Нафтовик». На 14-й хвилині Карноза, просто-таки змучивши правий фланг оборони суперника, навісив, а потужно пробив Єсип. Голкіпер удар відбив, але на добиванні спритнішим за всіх виявився Мотуз, який відкрив рахунок у грі. «Енергія» з таким ходом поєдинку була явно не згодна. Команда з Нової Каховки, що стала поки найяскравішим відкриттям турніру, перехопила важелі гри в свої руки. На 32-й хвилині одна з атак футболістів з Херсонщини призвела до гола. З лівого кута штрафного точно пробив розігруючий «Енергії» Сергій Цой — 1:1.

Відмінну можливість піти на перерву в ролі лідера «Енергія» втратила на 45-й хвилині. Фальківського «знесли» в штрафному майданчику. Арбітр призначив пенальті. Але Манасян з «точки» пробив надто нехитро.

Вийшли вперед футболісти з Нової Каховки на 56 хвилині. Сергій Цой оформив дубль ударом зі штрафного з 20 метрів. Цей гол і виявився у зустрічі останнім.

3-й тур
:
4 лютого. 11.00. «Кримтеплиця» — «Нафтовик»
4 лютого. 13.00. «Мир» — «Карпати»
Вихідний — «Енергія»

Анатолій ВОЛКОВ, газета «Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Барселона может потребовать переиграть матч против Реала
Футбол | 22 апреля 2024, 17:37 7
Барселона может потребовать переиграть матч против Реала

Об этом сообщил президент клуба Жоан Лапорта

Как выглядит список бомбардиров УПЛ 2023/24 после 25-го тура?
Футбол | 23 апреля 2024, 03:40 7
Как выглядит список бомбардиров УПЛ 2023/24 после 25-го тура?

Единоличным лидером является форвард Динамо Владислав Ванат – 12 голов, 7 ассистов

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Dumchik
С победой Энергию!
KPOT1936
Энергия лучшая!
draiden
Новая Каховка-УРА!!!!!!!!!!!Приятно, что футбол на Херсонщине не умер.
AlexZmey
вперёд Энергия!!!