Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Кубок Украины
|
1882
1

Степан СТРУК: «Таймівці зробили вагомий внесок у перемогу»

Гравець клубу «Енергія-Тайм» Степан СТРУК про свої враження від перемоги в Кубку України з футзалу

Степан СТРУК: «Таймівці зробили вагомий внесок у перемогу»
Степан Струк

Новостворений клуб «Енергія-Тайм» став переможцем Кубка України з футзалу. У фіналі підопічні Станіслава Гончаренка обіграли рівненський «Кардинал» — 2:1. Турнір під умовною назвою «Фінал чотирьох» відбувався у Запоріжжі.

Однак чотирьох команд глядачі так і не побачили. Уже перед змаганням донецький «Шахтар» оголосив про припинення існування, тож рівненці автоматично потрапили до фіналу.

Натомість львівська «Енергія-Тайм» у півфіналі провела важкий матч проти «Урагану», здолавши івано-франківців із рахунком 5:3. Виснажливий поєдинок не завадив енергетикам перемогти ще й у фіналі. Враженнями від фіналу з «Експресом» поділився Степан Струк, гравець клубу «Енергія-Тайм».

— У фіналі ви здобули вольову перемогу...
— Так, попередня гра з «Ураганом» відібрала в нас багато емоційних і фізичних сил. Як наслідок, початок зустрічі з рівненцями був не дуже вдалим. Ми навіть пропустили гол. Та пізніше наша командна гра налагодилася, і ми таки вирвали звитягу.

— Як вплинула на настрій учасників фіналу відмова «Шахтаря» продовжувати боротьбу за трофей?
— Звісно, неприємно, що на стадії півфіналу команда знімається з розіграшу. Тим паче, зникає такий титулований клуб, як «Шахтар». Ще б нічого, якби він зник в 1/8 чи 1/4 фіналу. Але «гірники» не приїхали на «Фінал чотирьох». Це прикро. Вони поставили нас у нерівні умови з і Кардиналом». Рівненці відпочивали, а ми билися з «Ураганом».

— Як команда відновлювалася після виснажливої півфінальної гри?
— Ми поїхали в готель, де нам робили масажі. Далі — відпочинок. Наступного дня ми були майже свіжими і таки переграли «Кардинал» у важкому поєдинку.

— Чи погоджуєтеся, що це успіх радше «Енергії», а не «Тайму»? Все-таки «енергетики» починали шлях до трофею із самісінького початку турніру...
— Ні, мабуть, це наш спільний успіх. У півфіналі представник «Тайму» Ільдар Макаєв забив три голи, у фіналі відзначився Валерій Легчанов. «Таймівці» зробили вагомий внесок у перемогу. Цей виграш додав нам неабиякої упевненості.

— Чи святкувала команда кубковий тріумф?
— Ні, одразу після гри ми сіли в потяг і вирушили додому. На урочистості часу бракувало, бо вже 5 лютого маємо бути в Азербайджані, де виступатимемо у складі збірної України. Наразі усе святкування — це мить нагородження. Медалі, грамоти, кубки...

— А конверти з грошима?
— Ні, конвертів із грошима нам ще не вручили. Лише кубок і медалі. Думаю, керівництво клубу винагородить нас. Принаймні перед турніром ішлося про преміальні.

— Чи поліпшилося фінансове становище гравців «Енергії» після того, як клуб об'єднався з «Таймом»?
— Ні, умов контракту ми не переглядали. Заробляємо стільки ж, як до об'єднання.

— Чи вже відчули, що «Енергія» і «Тайм» — єдиний колектив?
— Можна сказати, ми ще притираємося. Мине трохи часу, і матимемо повне взаєморозуміння як на майданчику, так і поза ним.

Газета «Експрес»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
markos1980
Самый слабый в полуфинале!