Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1152
0

СЕВИДОВ: «Після Кубка «Кримтеплиці» зіграємо з Металістом»

Головний тренер «Кримтеплиці» розповів про хід підготовки команди до весняної частини сезону

СЕВИДОВ: «Після Кубка «Кримтеплиці» зіграємо з Металістом»
Александр Севидов

Слідом за стартом щорічного традиційного турніру в Криму ми вирішили поспілкуватися з головним тренером команди-господаря, яка, за словами свого наставника, має за мету виграти турнір.

-Олександре Володимировичу, яке основне завдання стоїть перед вашими підопічними на традиційному Кубку «Кримтеплиці»?
—Першочергове завдання для нас — перегляд футболістів, які змогли б підсилити наш склад. Але, як і в кожному матчі, ставитиму перед підопічними ще й завдання здобути перемогу в турнірі. Це також є нашою метою.

—Останні спаринги вашої команди також супроводжувалися перевіркою нових футболістів, прізвища яких не афішувалися. Чи можете підбити проміжні підсумки селекційної роботи клубу?
—Скажімо так: з жодним новим гравцем контракт ми не підписали.

—Але є футболісти, з якими потенційно можна буде укласти договір?
—Безумовно. Є такі футболісти, з якими дуже хотілось би підписати угоди, однак, на жаль, не все залежить від тренера та футболіста, є ще певні нюанси. Сподіваюся, всі проблемні питання ми все ж вирішимо.

—Який фактор для вас ключовий при підборі новачків?

—Головне, щоби кожен із них прагнув удосконалюватися та професіонально зростати. Я завжди говорив футболістам, які з різних причин грають у першій лізі: якщо вони не прагнуть грати щонайменше в прем'єр-лізі, тоді немає сенсу взагалі займатися футболом. Адже від небажання гравця прогресувати, страждає й уся команда.

—А коли плануєте повністю укомплектувати склад та награвати його до другої частини змагань?
—Кожний тренер завжди мусить бути чимось незадоволеним та працювати над помилками. Можу лише зазначити, що ми постараємося вкомплектувати склад найближчим часом, адже це лише здається, що міжсезоння триватиме довго. Насправді ж, не встигнеш і оком мигнути, як розпочнеться друга частина першості, а роботи ще чимало, особливо це стосується тактичних занять із колективом.

—Повертаючись до Кубка «Кримтеплиці», чи задоволені ви складом учасників турніру?
—Звісно, було би краще, якби учасників було більше. Однак я цілком вдоволений і тим складом суперників, який зібрався на турнірі нині. Головне, що ми дотримуємося раніше запланованого графіка підготовки.

—Які в команди плани з підготовки після закінчення Кубка «Кримтеплиці»?

—Турнір закінчується 8 лютого. Одразу потому нам запропонували провести дуже для нас корисний спаринг з харківським «Металістом». Ця гра може багато чого розставити по своїх місцях, тому очікую на неї з нетерпінням. Надалі 12 числа ми плануємо на два тижні виїхати до Туреччини. І, нарешті, завершуватимемо підготовку в Криму, де й готуватимемося до надважливих матчів у першій лізі.

Анатолій ВОЛКОВ, газета «Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.