Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1770
2

Іван МАРУЩАК: «Двох місяців на підготовку має вистачити»

Ялтинська «Жемчужина» розпочала підготовку до весняних матчів

Іван МАРУЩАК: «Двох місяців на підготовку має вистачити»
Иван Марущак

Учора ялтинська «Жемчужина» вперше зібралася після зимових свят. Які подальші плани підготовки команди, ми поцікавилися в головного тренера команди Івана Марущака.

— Команда зібралася 26 січня, а не 18-го, як планувалося раніше, — розпочав розмову Іван Петрович. — Гадаю, в підготовці ми не втратимо, адже провели плідну селекційну роботу ще до нового року. Попереду маємо два місяці на підготовку, й цього часу вистачить сповна, щоб підготуватися як слід.

— Де команда проводитиме збори?
—Перший збір відбудеться в гірській місцевості, в селищі Куйбишеве, де створено всі умови для повноцінної підготовки. У нашому розпорядженні будуть три поля з натуральним газоном, відмінний тренажерний та зал аеробіки. За десять днів повертаємося до Євпаторії. На 4 лютого у нас заплановано товариський матч з молдовською «Іскрою-Сталь», котра недавно брала участь у Кубку Співдружності (виступ у цих змаганнях команда припинила на стадії групового етапу, посівши третє місце. — Прим. авт.).

—У кінці минулого року ви говорили про можливість проведення зборів за кордоном.
— Так, ми планували виїзд за кордон, та позаяк було зміщено терміни початку підготовки, від цієї ідеї довелося відмовитися. До того ж, ми братимемо участь у Кубку мера Євпаторії. Не варто забувати, що в нас нагромадилося багато організаційних питань щодо юридичного переоформлення клубу. Нині у нас такий насичений графік, що по кілька разів на тиждень доводиться бувати в Києві, багато уваги приділяємо й підготовці стадіону. А поїздка на два тижні за кордон суттєво б ускладнила процес вирішення цих питань.

—Чи розкриєте таємницю, хто все ж таки ваш головний інвестор?
—Поки про це говорити не буду.


Олександр ТРАВЯНКА, газета «Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
rich-investor
http://www.kf-portal.ru/ - Крымский футбольный портал. Приглашаю Вас ознакомиться с новым футбольным интернет-проектом. Тут Вы найдете все о крымском футболе и футбольных командах Крыма. Новости о СК "Таврия" Симферополь, ПФК "Севастополь", ФК "Крымтеплица" Симферополь, ФК "Титан" Армянск, ФК "Жемчужина-Ялта" и других командах из Чемпионата Крыма и первенства г.Симферополя. С готовностью отвечу на вопросы и постараюсь в будущем учесть Ваши замечания и пожелания. С уважением, администратор проекта.
yulius9
Жемчужина это приемница Феникса?