Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1792
1

Артем ФЕДЕЦКИЙ: «Удаление спровоцировал судья»

Защитник «Карпат» получил две желтые карточки в матче против испанских свободных агентов

Артем ФЕДЕЦКИЙ: «Удаление спровоцировал судья»
Артем Федецкий
Незважаючи на те, що команді не вдалося перемогти збірну вільних агентів Іспанії, а сам Артем не дограв до кінця відведений час, він не відмовився пояснити причину, через яку отримав червону картку. Нагадаємо, що правий захисник «зелено-білих» ударив суперника по ногах, після того як суддя не зафіксував порушення правил з боку іспанського гравця.
 
– Мене вилучили за дві жовті. Як на мене, то суддя спровокував усю ситуацію. Коли нам забивали перший гол, м’яч вийшов за лінію, а суддя зробив вигляд, що цього не побачив. Ясно, що його симпатії були на боці іспанської команди. Ми грали швидше за суперника, тому вони не гребували фолами. Причому грубими.
 
– В офіційній грі ти б собі не дозволив так зіграти проти суперника...
– Звичайно, ні. Я розумію, що і в товариських матчах так не варто поводитися. Тим паче, що я підвів всю команду. Але суперник зіграв проти мене дуже грубо, тож я не стримався. Просто десь перед моїми очима промайнула ідентична ситуація, коли мене ударили по нозі і серйозно травмували. Але у будь-якому випадку себе потрібно тримати у руках.
 
– У товариських матчах передбачені штрафи за необов’язкові вилучення?
– Якщо треба буде – то я готовий на фінансове покарання. Але ж тренер і сам бачив, що на полі відбувалося. Того ж Стьопу Гірського ні за що вигнали. В нього кидають м’ячем, потім б’ють, а після цього всього ще й винним роблять... Іспанські судді, одним словом.
 
– Команда сьогодні грала на максимумі можливостей?
– Ми на правильному шляху. Ми грали у свій звичний комбінаційний і атакувальний футбол. Переконаний, що ще кілька днів повноцінної роботи – і до турніру Copa del Sol ми підійдемо у повній бойовій готовності.
 
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
SergeSuper
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил