Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
1133
1

Буковина й Енергетик зіграли спаринг

Новини зі станів команд першої ліги

Буковина й Енергетик зіграли спаринг
Буковина - Энергетик

БУКОВИНА. Січневий спаринг виявився безголевим

У неділю чернівецька «Буковина» зіграла на штучному полі ФОК «Олімпія» контрольний поєдинок із клубом «Енергетик» (Бурштин). Це був перший поєдинок буковинців після повернення з відпустки, — повідомляє офіційний сайт клубу.

У першому таймі нагоди поцілити в «рамку» бурштинської команди мали Олег Керчу та Степан Маковійчук. Після «пострілу» Олега м'яч влучив у гравця «Енергетика», а удару Степана забракло влучності.

Міг відзначитися й кращий бомбардир «Буковини» Руслан Гунчак. Але після його удару зі штрафного шкіряна куля пройшла повз ворота. Шанси мали й гравці «Енергетика». Однак поєдинок завершився нульовою нічиєю.

Стартовий склад «Буковини» був такий: Олександр Чурілов, Петро Климус, Роман Пасічниченко, Владислав Рудченко, Олег Керчу, Григорій Некрасов, Руслан Гунчак, Олександр Донець, Роман Дорош, Борис Орловський, Степан Маковійчук.

З тих гравців, які виступали за чернівецький клуб торік, на заміну виходили Сергій Преснаков, Вадим Пислар та Іван Щербак. У матчі з «Енергетиком» також зіграв півзахисник Олександр Тодорович, який вже виступав у «Буковині». У другому таймі футболку «Буковини» вдягнули багато юних гравців 1993 — 1995 р.н. Не взяли участь у поєдинкові півзахисник Валерій Блажко та нападник Роман Степанков, які отримали виклик у студентську збірну України.

Після завершення гри президент чернівецького клубу Василь Орлецький зазначив: «Цього тижня «Буковина» розпочала підготовку до офіційних ігор. У матчі з «Енергетиком» спочатку на поле вийшли переважно ті гравці, які торік захищали кольори нашої команди . А ось наприкінці поєдинку на полі перебували гравці 1993 — 1995 років народження. Бачимо, що Борис Орловський, який недавно виступав у юнацькій збірній України, мав досить непоганий вигляд. Зазначу, що незабаром на оглядини в «Буковину» прибудуть гравці, які виступатимуть у наступних контрольних поєдинках».

У Коробкіна — три варіанти

Як ми вже повідомляли, минулорічний капітан чернівецької «Буковини» та найкращий бомбардир другої ліги Владислав Коробкін залишив табір цієї команди. Про причини такого дивного рішення ми запитали у самого нападника. Як виявилося, напередодні підготовчого етапу тренерський штаб «Буковини» виставив футболіста на трансфер, а згодом Коробкіну вдалося домовитися з керівництвом клубу і отримати статус «вільного агента», аби самому влаштовувати свою подальшу кар'єру. За словами Владислава, у нього нині три варіанти (команди першої та другої ліг), і яснішою ситуація стане наприкінці тижня.

ЗАКАРПАТТЯ.. На перегляді —18 новачків

З 21 січня зі витягувальних тренувань розпочався перший тренувальний збір у гравців ужгородського «Закарпаття». Під час тренувань тренерський штаб наголос робить на бігових вправах, розтягуванні та занятті в тренажерному залі.

Як заявив клубній прес-службі тренер Олександр Чижевський, нині у складі «Закарпаття» на перегляді  18 новачків. Саме в матчі зі збірною області 24 січня тренерський штаб надав можливість проявити свої найкращі ігрові риси кандидатам до ужгородської команди.

А вже з 25 січня, за словами Олександра Арсенійовича, розпочнеться основна робота в режимі дворазових тренувань.

КРИМТЕПЛИЦЯ. «Секрет фірми»

Кримська команда провела контрольний поєдинок проти дублерів донецького «Металурга», як і було заплановано раніше, — повідомляє прес-служба молодіжненців.

Кримтеплиця — Металург — 1:0 (1:0).
Кримтеплиця (1 тайм): Щедраков, Бойко, Погорєльцев, Печонкін, Романенко, Трухин, Мемешев, Голоперов, а також воротар, захисник і нападник, які перебувають у команді на перегляді.
Кримтеплиця (2 тайм): Візавер, Абляметов, Погорєльцев (Старовик, 65), Саранчуков, Симончук, а також воротар, захисник, двоє півзахисників і нападник, які перебувають у команді на перегляді.
Гол: Голоперов (21).

Варто відзначити: хоча автор забитого м'яча ще й не реалізував пенальті в другому таймі, втім, як бачимо, це не завадило його команді здобути перемогу. Прізвища потенційних новачків клубу залишаються таємницею.

ЗІРКА. Перемогла команда Порошина та Кочури

У кінці минулого тижня в місті Яремче футболісти кіровоградської команди зіграли двосторонню гру, інформує прес-служба клубу. Тренерський штаб «Зірки» поділив склад на дві команди. У першій на поле вийшли Коледа, Пінчук, Смалько, Атаєв, Стоян, Скляр, Ситник, Сирота, Порошин, Кочура та потенційний новачок. У складі другої команди їм протистояли Товт, Остроушко, Титов, Луценко, Галенко, Давидов та п'ятеро потенційних новачків команди. На полі яремчівських «Карпат» команда Порошина та Кочури з рахунком 5:3 святкувала перемогу. 29 січня на цьому ж стадіоні кіровоградці зіграють товариський матч з бурштинським «Енергетиком».

НАФТОВИК-УКРНАФТА. Захист підсилив Маринчук


20 січня в Харкові «Нафтовик-Укрнафта» провів двосторонню гру. Команда поділилися на дві групи «жовті» та «чорно-білі». З рахунком 5:3 перемогли «жовті». Позаяк, до цього охтирці проводили тренування без м'ячів, то на цій грі тренери команди переглянули багатьох нових футболістів. Керівництво клубу підписало контракт з оборонцем ПФК «Олександрія» Денисом Маринчуком.

Наступного дня після тренування гравці роз'їхалися по домівках. Зберуться підопічні Сергія Мизіна сьогодні в Молодіжному, де візьмуть участь у Кубку «Кримтеплиці».

НИВА. Перемогли у вінницькому дербі

Вінницька «Нива» провела ще два спаринги. У першій зустрічі підопічні Олега Федорчука зустрічалися з білоцерківським «Арсеналом». Матч так і завершився без забитих м'ячів. А ось друга зустріч стала таким собі вінницьким дербі, адже суперником «Ниви» була місцева команда «Держслужбовець», лідер чемпіонату Вінниці. Сильнішими в цій дуелі були представники першої ліги. Підсумок зустрічі — 3:1. Забитими м'ячами за «Ниву» відзначилися Козьбан, Лук'янець, Назарчук.


Анатолій ВОЛКОВ, Олександр ОЗІРНИЙ, Олександр ТРАВЯНКА, газета «Український футбол»

Александр Тишура
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Сенсационный вылет Алькараса. Определены полуфиналисты Мастерса в Майами
Теннис | 29 марта 2024, 02:59 2
Сенсационный вылет Алькараса. Определены полуфиналисты Мастерса в Майами

Карлос неожиданно проиграл Григору Димитрову, Александр Зверев выбил Фабиана Марожана

Михайленко прокомментировал слухи про интерес Севильи к форварду Динамо
Футбол | 29 марта 2024, 11:55 1
Михайленко прокомментировал слухи про интерес Севильи к форварду Динамо

Главный тренер сборной Украины U-19 считает эту информацию преувеличением

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
tsvyatt
Фоторепортаж товариської гри "Буковина" - "Енергетик"- 0:0
http://buksport.cv.ua/view_post.php?id=1410