Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2313
3

Энергия-Тайм - ТВД - 6:5

Злива голів у товариському дербі

Энергия-Тайм - ТВД - 6:5

Мінімальною перемогою львівської «Енергії-Тайму» завершився другий товариський поєдинок, у якому команда Станіслава Гончаренка мірялася силами з «ТВД». Глядачі, які завітали до палацу спорту «Галичина», стали свідками 11-ти голів у виконанні обох команд. На один гол більше суперника забили «енергетики» і в підсумку святкували перемогу з рахунком 6:5.

На відміну від попереднього матчу, головний тренер «Енергії-Тайму» Станіслав Гончаренко у цій грі уже менше експериментував зі складом. У другому товариському матчі прийняли участь не усі гравці «зелено-білої» команди. Вочевидь, «коуч» «енергетиків» уже награвав склад на півфінальний матч кубка України проти івано-франківського «Урагану».

Натомість «ТВД» у другому матчі, як, зрештою, і у першому, постав боєздатним і хорошим колективом. «Будівельники», зробивши у матчі ставку на контратаки, неодноразово небезпечно турбували Владислава Лисенка. Останній провів свій явно не найкращий поєдинок, пропустивши у підсумку чотири голи.

У першому таймі «енергетики» переграли свого суперника. По ходу тайму підопічні Станіслава Гончаренка вигравали з рахунком 4:1, однак цю перевагу до перерви та після неї розтринькали, пропустивши зовсім необов’язкові голи.

Ключовими у матчі стали п’ятий та шостий голи Сергія Задорожного та Євгена Рогачова. Відіграти два м’ячі наприкінці матчу команді Леоніда Маковського не вдалося, однак «теведисти» скористалися помилкою львів’ян при зміні воротаря на п’ятого польового гравця і повернули інтригу. У ворота, які захищав Денис Овсянніков, забив Василь Денис. До завершення матчу «Енергія-Тайм» намагалася збільшити свою перевагу із п’ятим польовим гравцем, натомість «теведисти» цією ж тактикою намагалися врятувати матч, вирвавши нічию. Утім, забити комусь дванадцятий гол у матчі не вдалося. Свисток арбітра зафіксував мінімальну перевагу «Енергії-Тайму» з рахунком 6:5.

Загалом, товариські матчі проти «ТВД» залишили чимало запитань, однак на їх вирішення часу, мабуть, ще достатньо. Краще взнати свої помилки у товариських матчах, аніж відчути їх наслідки в офіційних протистояннях...

«Енергія-Тайм» (Львів) - «ТВД» (Львів) - 6:5 (4:2)

Голи: Рогачов – 3, Овсянніков, Павленко, Задорожний, - Кордоба, Маржановський-2, Хавер, Денис
«Енергія-Тайм»: Лисенко (Ільків) – Романов, Задорожний, Струк, Рогачов – Д.Бондар, Овсянніков, Легчанов, Павленко – Якунін
«ТВД»: Дегтяренко (Колток) – Кордоба, Цимбаляк, Денис, Шурак – Кузь, Маржановський, Хавер, Ткачук – Ліщинський, Кіндій

www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Трубин не спас в серии пенальти. Марсель прошел Бенфику
Футбол | 19 апреля 2024, 00:51 39
Трубин не спас в серии пенальти. Марсель прошел Бенфику

Французская команда выиграла четвертьфинал ЛЕ

Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов
Футбол | 19 апреля 2024, 10:17 1
Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов

Португалец выделил единственный клуб, который возглавлял в своей карьере

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
lkao
хаха какие все умные и шутки просто на высшем уровне!
fiorentina10
Енергія-Тайм-Інтеркас-Універ-Харків, бракує майонезу.
if210585kvi
це що за камно Енергія-Тайм, може зробіть Енергія-Тайм-Шахтар