Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1659
0

Энергия-Тайм - ТВД - 2:2

«Енергія-Тайм» у першому товариському матчі розписала бойову нічию з львівським «ТВД»

Энергия-Тайм - ТВД - 2:2

На голи Валерія Легчанова та Степана Струка «теведисти» відповіли влучними ударами Тараса Шурака та Юрія Хавера. Відтак, перша товариська гра переможця та переможеного не виявила – нічия 2:2.

Уже на початку матчу було помітно, що головні тренери обох команд Станіслав Гончаренко та Леонід Маковський у цьому матчі багато експериментуватимуть зі складом. Головний тренер «Енергії-Тайму» у цьому матчі задіяв усіх польових гравців за винятком Олександра Бондаря, якого виставлено на трансфер. Натомість у складі «ТВД» на майданчику з’являлися усі польові гравці.

На початку матчу неозброєним оком було помітно, що «зелено-білі» гратимуть першим номером, а «теведисти» зроблять ставку на контратаки. Що цікаво, небезпечні моменти при такій грі виникали біля воріт обох команд. Утім, «енергетики» атакували більше і саме вони відкрили рахунок у матчі. Павленко віддав чудову передачу на Легчанова, а Валерій метрів з 6-ти з перекату пробив Дегтяренка. Подвоїв перевагу «Енергії-Тайму» через чотири хвилини Струк. Степан прийняв передачу від Федюка і метрів з 11-ти потужно пробив в кут воріт.

Після перерви підопічні Гончаренка домінували на майданчику, однак втілити свою перевагу у забити голи не вдалося. Натомість гравці «ТВД» реалізували два свої моменти. Спочатку Шурак продемонстрував як потрібно забивати із виходу сам на сам, а згодом Кіндій – як потрібно прострілювати у штрафний майданчик, а Хавер – як проштовхувувати м’яч у ворота. Наприкінці матчу Станіслав Гончаренко кинув в бій п’ятого польового гравця, однак вирвати перемогу в цьому матчі «енергетикам» забракло часу…

Завтра, 23 січня, команди зіграють повторний поєдинок у палаці спорту «Галичина» (колишній «Будівельник»). Початок матчу о 12:30.

«Енергія-Тайм» (Львів) – «ТВД» (Львів) – 2:2 (2:0)
Голи
: Легчанов, 14, Струк, 18 – Шурак, 23, Хавер, 26
«Енергія-Тайм»: Лисенко, Задорожний, Легчанов, Павленко, Д. Бондар - Макаєв, Федюк, Струк, Якунін - Рогачов, Романов, Овсянніков
«ТВД»: Дегтяренко, Цимбаляк, Кордоба, Шурак, Денис - Маржановський, Кузь, Ткачук, Хавер - Кіндій, Ліщинський

www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.