Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1451
0

Игорь ДЕДЫШИН: «Мы поможем Лукасу раскрыть свой талант»

Генеральный директор «Карпат» считает, что подписание испанца – событие историческое

Игорь ДЕДЫШИН: «Мы поможем Лукасу раскрыть свой талант»
Игорь Дедышин
«Підписання контракту з Лукасом – це історична подія для «Карпат» і для всього українського футболу. Це перший іспанець в нашому чемпіонаті і в нашому клубі. Але брали ми його, звісно, не через національність. Нам був важливий його рівень як гравця, а також його ставлення до роботи та навчально-тренувального процесу. Ми бачимо, що Лукас має серйозний потенціал. Сподіваємося, що в «Карпатах» усім нам вдасться його розкрити.
 
Лукас - талановитий гравець, але наперед роздавати аванси йому я не буду. Наразі у нас є сподівання – усе інше він має доводити сам. Я б не хотів робити з підписання Лукаса вагому подію. Це звичайна процедура. Новим є хіба те, що футболіст представляє країну, яка стала чемпіоном світу та Європи. Власне, і сам чемпіонат Іспанії на мою, та й не тільки на мою думку, є номером один у світі. Тож переїзд Лукаса до Львова – крок, безумовно, позитивний. Сподіваюся, що ані він, ані ми про це ніколи не пошкодуємо. Медичні тести засвідчили, що Лукас абсолютно здоровий. Його показники, за висновками лікарів, дуже хороші. За їхніми словами, не часто можна зустріти гравців з такими функціональними даними» - каже генеральний директор «Карпат».
 
«Лукас - молодий гравець. Він голодний до великого футболу і у нього є мотивація себе проявити. Ясно, що проявити себе в Сегунді непросто. А тут значно вищий рівень. Контракт ми підписали на три роки. Не будемо наперед забігати, але якщо все буде добре, ми домовилися з агентом та гравцем, що продовжимо нашу співпрацю. У Лукаса серйозні амбіції. Він поставив собі за мету грати в топ-клубі Європи. Ми з ним спілкувалися і він чесно зізнався, що хоче виграти чемпіонат Іспанії зі своїм рідним клубом «Депортіво» з А-Коруньї або ж з «Барселоною». Така у нього мрія і ми готові йому допомогти. Тут він зможе вирости, підняти свій професійний рівень, розкрити талант і змусити найкращі клуби Європи звернути на себе увагу. Я радий і за нашого тренера, який отримав гравця з серйозним потенціалом. Знаю, що Олег Кононов любить такі невідшліфовані таланти. З його підходом до гравців у нас є великі шанси побачити, як цей талант буде розкриватися. Я бажаю Лукасу вірити в себе, вірити клубу і тренеру. А також вірити в те, що він зможе досягнути своєї мети. У Львові йому буде комфортно – місто йому сподобалося, як і атмосфера в клубі та обстановка в команді. Він вже встиг навіть вийти на поле стадіону «Україна», а також побувати на будівництві нової арени» - підсумував Ігор Дедишин.
 
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.