Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
6792
26

Игорь ЙОВИЧЕВИЧ: «Лукас отказал Вильярреалу и Сарагосе»

Трансферный директор «Карпат» рассказал о новобранце клуба

Игорь ЙОВИЧЕВИЧ: «Лукас отказал Вильярреалу и Сарагосе»

Як відомо, першим новобранцем «зелено-білих» став 22-річний іспанський форвард Лукас Перес Мартінес, попереднім клубом якого був «Райо Вальєкано». Контракт з іспанцем підписано на 3 роки.

За словами трансфер-директора «Карпат» Ігоря Йовічевіча, звернути увагу на цього гравця порадив Лопес Мартін – його колишній партнер по мадридському «Реалу», а сьогодні агент Лукаса.

«Я зібрав інформацію про найталановитіших молодих гравців Іспанії. Відверто скажу, що придбати Лукаса було непросто. Його також хотіли бачити у себе «Вільяреал», «Хетафе», «Альмерія», «Сельта», «Вальядолід» та «Сарагоса», яка вже пропонувала форварду чотирирічний контракт. Але Лукас вирішив спробувати свої сили в «Карпатах». Чому? Він переконаний, що може грати в кращих клубах світу і готовий йти до цієї мети. Побачивши матчі «Карпат» проти «Галатасарая» та «Боруссії» у Лізі Європи, Лукас був приємно вражений атмосферою на стадіоні, а особливо фанатами в 16-му секторі. Він побачив клуб з амбіціями і це йому сподобалося, оскільки він і сам є гравцем надзвичайно амбітним. Лукас добре розуміє, що йому доведеться непросто. Але він готовий до серйозної боротьби за місце в основі».

Слова Ігоря Йовічевіча підтверджує іспанська футбольна преса. Після першого ж матчу у складі «Райо Вальєкано» найпопулярніші газети Marсa та AS виділили достатньо площі для висвітлення біографії перспективного гравця.

«Надзвичайно важливо, що придбання Лукаса цілком відповідає філософії нашого клубу, - продовжує трансфер-директор «зелено-білих». – Ми шукаємо гравців насамперед перспективних, а не знаменитих. Гравців, що завдяки командній роботі, довірі до них з боку тренера, будуть невпинно прогресувати. Лукас – молодий, перспективний та надзвичайно амбітний гравець. Форвард, який ще учора стукав у двері іспанської Ла Ліги, одного з найсильніших європейських чемпіонатів, сьогодні усі думки пов`язує з «Карпатами».

Офіційний сайт ФК Карпати

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 26
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Tonk29
Карпаты - норм команда, подумаешь вылетели из группы, посмотрим через пару лет!!!
Syperdmitr
Молодец,уважуха!Укатали-молодцы!Львов успехов!
JohnyTempus
оооой, дурак, ой дурак ))))
Ну в вільяреал уже можно было перейти.
babino
matahata — 20.01.2011 23:52
===========================
Ще один приклад Дніпро, вже два сезони підряд не може попасти в групу ЛІги Європи. Хоча з фінансуванням і підбором гравців!
Маю надію, що хоч в тому в них все вийде!
babino
matahata — 20.01.2011 23:52
===========================
Я бачу ти забув, як той самий Шахтар в Кубку УЕФА пролітав Аустріям, з повним фінансуванням та досить сильним складом.
А тепер виходить з 1-го місця з групи Ліги чемпіонів.
Від Карпат цього року всі чекали максимум вихід в кваліфікацію Ліги Європи, а тут вдалося попасти і в групу.
Крім того, претензій не може бути, навіть з огляду на те, скільки балів вони принесли в скарбничку України в ретингу УЕФА.
Тому думає, не треба тут провокувати народ!!!!!!!!!!!
Евгений Найт
"Игорь ЙОВИЧЕВИЧ: «Лукас отказал Вильярреалу и Сарагосе»"
Просто он ещё не видел базу Карпат...
Надеюсь болельщики Карпат на правду сильно обижаться не будут...
myroslavmail
2 matahata — 20.01.2011 23:52
Мудило ти! Може взагалі Єврозону для всієї східної Європи закрити?
Gorino
Во многом согласен, такое ненужно, особенно то, что было с Таврией! А в худшем случае, играть уже не с полусырым материалом, а полностью боеспособным коллективом!
matahata
Просто чтобы "выскакивать" в Европу - нужны серьезные игроки чтобы решать серьезные задачи. Не вина Карпат, что они бедовые и не могут себе купить классных исполнителей, но эти вылазки уже задолбали: "Илличевец", "Металлург" з, "Таврия", "Ворскла". Вымучили выход в Европу ну и сколько они престижа нам принесли? Думаете Украину после этаких игр будут воспринимать как футбольную державу? Отнюдь. Нужно так: хочешь в Европу - покажи финансовые гарантии, что в случае участвия в ЕК клуб обьязается серьезно усилиться, а не выходить 15-ть игроками на фамилии Кривошеенко, Закарлюка, Товкач, Баранець против Баллака, Кануте, Фабиано и так далее
Gorino
Тем более, первый и последние матчи сыграли на уровне ( в группе ). Ну, конечно, можно было бы и посередине получше сыграть. Или вы хотели, чтобы Карпаты вам сразу Кубок выиграли с первого раза?
Gorino
Да причем здесь это?? Карпаты что, знали что в группу смерти попадут?? Да там бы и Шахтер мог первое место не занять, ну проиграли, так что, лучше вообще никогда не выходить и ненабиратся опыта???
matahata
pantera136 — 20.01.2011 22:47

matahata
а я смотрю, что ты на всех ветках срешь, патриот хренов....
Так на фиг было сарай проходить, чтоб потом родину позорить???? Я этого никогда не пойму!!!
RandomX
арсенал - шахтер
pantera136
matahata
а я смотрю, что ты на всех ветках срешь, патриот хренов....
matahata
А як побачить скільки ультрас буде на матчі ранньою весною проти Ворскл, іллічівців та таврій - то посивіє))
matahata
От Шахтар-Севилья - 2:3 (о це матч пори поразку), Динамо - Спартак при Сьоміні, Дніпро - Гамбург - 3:0 при кучеревському - о це свято було!!!!
matahata
Боже, радуються нічиїй нещасній з посереднім клубом європейським. Да, пройшли. випадково, вимучили. Але ж не було феєричної перемоги. Потім реальну силу карпат побачили в груповому раунді. львівяни тій нічиїй радувалися як виграшу ЛЧ, а я потихеньку плакав, бо знав - далі лише позор. Що й підтвердили матчі з Борусією, ПСЖ а особливо з севільєю.
orest0998
Думав капец но вірив до кінця шо аж голос зірвав))
recon
Динамо Спартак вот это матч при Семине!