Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1754
1

Игроки Карпат проходят тестирование

+ ВИДЕО тренировки «зелено-белых»

Игроки Карпат проходят тестирование
Карпаты
Сьогодні футболісти «Карпат» проходять тестування, яке дозволить тренерському штабу визначити реальний рівень їхньої функціональної готовності на даному етапі підготовки до весняної частини сезону. Про це Інформаційному центру клубу повідомив головний тренер Олег Кононов.
 
Упродовж двох попередніх днів гравці «Карпат», розділившись на дві групи, паралельно з тренуваннями проходили поглиблене медичне обстеження. Натомість сьогодні, за словами Олега Георгійовича, занять у «зелено-білих» не буде – команда складатиме спеціальний комплекс тестів з фізичної підготовки. Їхні дослідження разом з медичним обстеженням гравців дозволять тренерському штабу оптимізувати план підготовки «зелено-білих» на тренувальних зборах в Іспанії та Туреччині.
 
Наступні три дні (четвер – субота) карпатівці працюватимуть у режимі триразових тренувань – вранці заняття у фітнес-центрі, після чого два тренування (до і після обіду) на полі стадіону «Прогрес». А в неділю, 23-го січня, «Карпати» вилітають до Іспанії, на перший тренувальний збір. Нагадаємо, що на Піренеях підопічні Олега Кононова окрім тренувань візьмуть участь і у міжнародному турнірі Copa Del Sol-2011. Першим суперником нашої команди буде норвезький клуб «Мьольде», який очолює знаменитий в минулому гравець «Манчестер Юнайтед» Оле Гунар Сульшер.
 
Олег Кононов також розповів, що окрім ігор Copa Del Sol-2011, «зелено-білі» ще до початку турніру, 25-го січня, зіграють контрольний спаринг. Хто саме буде суперником нашої команди в цій зустрічі, визначиться в найближчі дні. Відомо лише, що це буде представник Іспанії, один з клубів Сегунди.
 
Додамо, що разом з гравцями основного складу тренуються і двоє гравців молодіжної команди – 20-річний правий захисник Степан Гірський та 21-річний хавбек Ігор Тістик.
 
 
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стал известен 6-й клуб, который квалифицировался в Лигу чемпионов 2024/25
Футбол | 26 апреля 2024, 07:31 0
Стал известен 6-й клуб, который квалифицировался в Лигу чемпионов 2024/25

«Фейеноорд» гарантировал себе участие в главном еврокубком турнире в следующем сезоне

Ракицкий может покинуть Шахтер и перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 апреля 2024, 12:41 12
Ракицкий может покинуть Шахтер и перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Опытным центральным защитником интересуется «Металлист 1925»

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
patriotua1979
Самсон ще,чого доброго,прийме громадянство і буде за збірну бігати)))))))))))))))))