Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
1466
0

Титан підписав воротаря і захисника

Новини зі станів команд першої ліги

Титан підписав воротаря і захисника

Зірка. Підготовку почнуть в Кіровограді

10 січня футболісти кіровоградської «Зірки» провели перше тренування після завершення відпустки, інформує прес-служба клубу.

В складі команди тренуються кілька потенційних новобранців. А от Артем Білошапка, Максим Костюченко, Дмитро Погребняк та Олексій Городов, після закінчення першої частини першості, залишили «Зірку». Перший тиждень підготовки команда проведе в Кіровограді. В цей час основним напрямком роботи буде поліпшення фізичного стану гравців. А наступного тижня команда відбуде до Карпат на навчально-тренувальний збір.

Титан. Є двоє новачків

Завершується зимова відпустка футболістів «Титана». Вже 15 січня команда збереться в Армянську й розпочне підготовку до наступного сезону. Перший збір відбудеться в Армянську й триватиме до 27 січня. Основну увагу на цьому етапі буде приділено вдосконаленню фізичних кондицій футболістів.

Найімовірніше, до цього часу в розташування клубу приїдуть і потенційні новобранці. Хто це буде — говорити поки зарано. Нині ж можна сказати, що як повноправні гравці команду поповнили воротар Сергій Тукач (попередній клуб «Фенікс-Іллічівець») і захисник Михайло Ковальов («Іллічівець-2»).

Геліос. Даудов — найкращий

Основний склад футбольного клубу «Геліос» після новорічно-різдвяних вихідних відновив підготовку до весняної частини змагань. До найближчого уікенду «сонячні» працюватимуть в рідному місті. Ранкові пробіжки вони чергуватимуть із заняттями в тренажерному залі й акробатикою. Під керівництвом Романа Покори нині тренуються всі виконавці «основи» плюс невелика група потенційних новачків колективу. Ймовірно, всі вони з наступного тижня почнуть з «Геліосом» у Криму двотижневий підготовчий збір. Відбуватиметься він на навчально-тренувальній базі футбольного клубу «Кримтеплиця» в селищі Молодіжне. Впродовж збору «сонячні» планують провести три спаринги — 20, 23 і 26 січня. Суперники поки що уточнюються.

А тим часом на офіційному сайті команди відбулося голосування на визначення найкращого футболіста осінньої частини змагань. Переміг Марат Даудов. Він обігнав лише на 12 голосів нападника Олександра Акименка. Третє місце посів ще один форвард «сонячних» Олександр Тарасенко.


Олександр ОЗІРНИЙ, газета «Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.