Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Англия
|
930
0

Кенни ДАЛГЛИШ: «Я вижу предпосылки прогресса команды»

Перед новым тренером «Ливерпуля» стоит сверхсложная задача

Кенни ДАЛГЛИШ: «Я вижу предпосылки прогресса команды»
Кенни Далглиш
Повернення Кенні Далгліша на тренерський місток «Ліверпуля», попри всі сподівання його прихильників, не вийшло феєричним - червоні вибули з третього кола Кубку Англії після виїзної поразки від «Манчестер Юнайтед». Утім, новий наставник гостей перебував у доброму гуморі. Він відзначив самовіддачу підопічних та розгледів у команді передумови прогресу.
 
Мерсісайдці програли «червоним дияволам» із рахунком 0:1, пропустивши вже на 30-й секунді з пенальті - Даніель Аггер сфолив на Димитарі Бербатові, а удар із «точки» виконав Раян Гіггз. І хоча пропущений гол не збив гостей із пантелику, подія, яка сталася на 32-й хвилині, істотно позначилася на їхніх шансах на перемогу - за грубу гру з поля був вилучений Стівен Джеррард.
 
Пізніше «МЮ» міг подвоїти перевагу зусиллями Джонні Еванса, котрий влучив у стійку, та Бербатова, що змарнував дві гольові нагоди. Втім, Далгліш залишився задоволеним мужнім виступом свого колективу.
 
«Із «Манчестер Юнайтед» завжди важко грати на його полі, - сказав 59-річний фахівець, який 20 років тому залишив посаду головного тренера червоних після трімфу в національній першості. - Це чудова команда, вона наразі лідирує в чемпіонаті. Але попри пропущений гол на першій хвилині та вилучення, нам не забракло сміливості та самовіддачі».
 
У Прем'єр-лізі справи «Ліверпуля» поки що кепські - команда зазнала п'ять поразок в останніх дев'яти поєдинках і посідає 12-е місце, перебуваючи на відстані чотирьох очок від «зони вильоту». Зважаючи на це, мінімальна поразка від клубу, котрий у цьому сезоні білого прапору ще не викидав, виглядає не такою вже гіркою.
 
«Футболісти в цій грі не шкодували зусиль, а вболівальники надавали їм палку підтримку, - додав Далгліш. - Якщо ми почнемо рухатися у правильному напрямку, нам до снаги досягти успіху. Звісно, можна ще відшліфувати і виконання передач, і попрацювати над реалізацією. Але до настрою гравців у мене претензій немає. Тепер необхідно вселити в них упевненість. Я побачив передумови прогресу команди».
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.