Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Гандбол
|
1656
1

Керманич української молодіжки пообіцяв німцям сюрприз

У Полтаві відбудеться відбірковий турнір до ЧС-2011 серед молодіжних гандбольних збірних

Керманич української молодіжки пообіцяв німцям сюрприз
Молодежная сборная Украины по гандболу

Прес-служба ФГУ застала головного тренера молодіжної збірної України Олександра Зборщика під час тренування команди. Судячи з голосу Олександра, він перебував у доброму гуморі. За його словами, цей кваліфікаційний турнір - один з найкращих за організацією: «На попередні відбори до чемпіонатів Світу та Європи доводилося самотужки збирати кошти і займатися організаційними питаннями. Цього разу все докорінно змінилося: Федерація гандболу України та місцева влада м. Полтава доклали всіх зусиль задля проведення цих змагань на високому рівні». 

Щодо команди, наставник жовто-блакитної дружини зазначив, що він залучив до лав збірної найкращих на сьогодні гравців. Відштовхуючись від проведених товариських матчів перед кваліфікаційним турніром, Олександр Зборщик залишився задоволений грою своїх підопічних. Він додав, що ключовим поєдинком цього турніру стане стартова зустріч нашої збірної з німецькою командою. «До цього матчу готувалися заздалегідь, зокрема, вивчили слабкі і сильні сторони, проглянувши відеозаписи ігор німецької збірної, - й підготували сюрприз для неї», - каже О. Зборщик. 

Який саме сюрприз, головний тренер поки не розкриває – обіцяє показати вже сьогодні, 7 січня, о 18:00 у спортивному комплексі УМВС України в Полтавській області.  

Тож палкому шанувальнику гандболу варто прийти в зазначений час в зазначене місце і на власні очі побачити секрети гри нашої молодіжної збірної. 

Календар змагань 

1-й тур. 07.01.2011
Ізраїль - Швейцарія - 22:42
Німеччина - Україна 18.00

2-й тур. 08.01.2011
Швейцарія - Німеччина 16.00
Україна - Ізраїль 18.00

3-й тур. 09.01.2011
Німеччина - Ізраїль 16.00
Україна - Швейцарія 18.00 

До фінальної частини, яка проходитиме в Греції з 17 до 31 липня 2011 року, потрапить лише одна команда з кваліфікаційного турніру.

ФГУ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
oles85
Сюрпризу не вийшло. Програш 27:30.