Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
12954
157

ФФУ будет фиксировать вмешательства власти

Региональные футбольные власти поддержали нынешнее руководство ФФУ

ФФУ будет фиксировать вмешательства власти

Регіональні осередки ФФУ продовжують аналізувати безпрецедентні події навколо 12-го Конгресу федерації футболу та висловлювати щодо них свої оцінки. Станом на 31 грудня 2010 року до Адміністрації національної асоціації такі офіційні документи надіслала вже майже половина її колективних членів. Їхній зміст в основному містить аргументи про недоцільність проведення позачергового Конгресу і підтверджує солідарну підтримку нинішньої управлінської команди ФФУ на чолі з Григорієм Суркісом. Нижче подаємо фрагменти цих звернень та протоколів.

Витяг з протоколу Виконкому Федерації футболу м. Києва:

«…Звернутися до всієї футбольної громади України щодо неприпустимості подальшого допущення випадків шантажування, зухвалої брехні та тиску на керівництво і особисто президента ФФУ...»

Витяг зі звернення членів Виконкому Федерації футболу м. Севастополя:

«Мы осуждаем попытки любых лиц, дискредитирующих президента ФФУ, требующих его отставки… Считаем непорядочными и неприемлемыми любые попытки раздуть на XII Конгрессе ФФУ кампанию по переизбранию президента ФФУ».

Витяг з протоколу Виконкому Федерації футболу Сумщини:

«…До закінчення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року розгляд на Конгресі ФФУ організаційних (реорганізаційних) питань, пов’язаних із зміною керівництва ФФУ вважати недоцільним».

Витяг з протоколу Виконкому Асоціації міні-футболу (футзалу) України:

«…Асоціація міні-футболу (футзалу) України повністю висловлює свою довіру та підтримує політику та напрямок роботи ФФУ на чолі з її головою − Суркісом Г.М. та вважає проведення позачергового Конгресу ФФУ недоцільним…»

Витяг зі звернення  Виконкому Федерації футболу Львівської області:

«…Засуджуємо неконструктивні та некоректні дії окремих футбольних функціонерів, які шкодять іміджу футбольної України та підривають авторитет країни на міжнародній арені. Висловлюємо підтримку діючому президенту ФФУ…»

Витяг з протоколу зборів працівників ЗАО «Туристична агенція «Спорт Лайн Тревел»:

«…Позицію деяких делегатів XII Конгресу ФФУ, які не погодивши питання з колективними членами, що обрали їх делегатами Конгресу, зробили спробу внести до порядку денного пункт «Про недовіру президенту ФФУ» вважати юридично необґрунтованою та безпідставною…»

Витяг зі звернення Виконкому Тернопільської обласної федерації футболу:

«…Так як Україна вступає в кінцеву фазу підготовки до ЄВРО-2012, вкрай необхідна єдність провідних футбольних функціонерів… Виконавчий комітет ТОФФ пропонує ФФУ проводити чергові конгреси в установлені Статутом ФФУ терміни…»

Витяг з Постанови IX чергової Конференції  Рівненської обласної федерації футболу:

«…Проведення позачергового Конгресу ФФУ вважати несвоєчасним та недоцільним. Рекомендувати Виконкому ФФУ на своєму засіданні розглянути підсумки роботи за 2010 рік та хід підготовки до проведення в Україні та Польщі ЄВРО-2012. Про підсумки інформувати колективних членів ФФУ та громадськість».

Витяг зі звернення Виконкому Федерації футболу Одеської області до керівництва держави та глави ФФУ:

«…Последний Конгресс ФФУ показал, что нет единства в нашей футбольной семье. В свете вступления Украины в завершающую стадию подготовки к ЕВРО-2012 эти разногласия особенно болезненны… Исполком ФФОО рекомендует ФФУ проведение очередного Конгресса в установленные Уставом ФФУ сроки…»

Витяг з протоколу Виконкому Асоціації футболу інвалідів України:

«…Засудити виступи окремих функціонерів від футболу, які шкодять іміджу України і своїми діями загрожують участі українських команд в єврокубках і проведенню ЄВРО-2012 в Україні. Виразити довіру президенту ФФУ Суркісу Г.М.»

Витяг зі звернення Виконкому Івано-Франківської обласної федерації футболу:

«Засуджуємо неконструктивні та некоректні дії окремих функціонерів, які шкодять іміджу футбольної громадськості України та підривають імідж країни на міжнародній арені… Вважаємо недоцільним проведення позачергового звітно-виборного Конгресу ФФУ та розглядати питання про зміну керівництва ФФУ…»

Витяг з протоколу зборів Ради асоціації «Футбол-Захід»:

«…Висловити підтримку діючому президенту ФФУ та вважати недоцільним проведення позачергового звітно-виборного Конгресу ФФУ…»

Витяг з протоколу Виконкому Асоціації  футбольних арбітрів України:

«…Висловити довіру та підтримку президенту ФФУ Суркісу Г.М., керівним та виконавчим органам ФФУ, вважати проведення позачергового Конгресу ФФУ в умовах необхідності прискорення підготовки до ЄВРО-2012 недоцільним, несвоєчасним…»

Витяг з протоколу Виконкому Чернівецької обласної федерації футболу:

«…Вважати недоцільним проведення позачергового Конгресу ФФУ. Про прийняті рішення Виконкомом ЧОФФ проінформувати ФФУ».

Витяг з протоколу загальних зборів Правління і зборів працівників ЗАО  «Україна Футбол Інтернешнл»:

«…Висловити підтримку діючому президенту ФФУ Суркісу Г.М. та надати йому можливість як делегату УЄФА закінчити роботу по підготовці до фінального турніру ЄВРО-2012, який пройде в Україні та Польщі».

Витяг з протоколу Виконкому Федерації футболу Закарпаття:

«…Виконком ФФЗ висловлює повну підтримку діючому президенту ФФУ Суркісу Г.М. і вважає недоцільним скликання позачергового звітно-виборчого Конгресу ФФУ».

Витяг з протоколу Загальних зборів об’єднання  громадян «Граємо за Україну разом»:

«…Вважати недоцільним проведення позачергового Конгресу ФФУ… Керівництву федерації зосередитися на питаннях, пов’язаних з організацією товариських матчів збірної України як тестових матчів на стадіонах, що прийматимуть ЄВРО-2012 − у Донецьку, Львові, Харкові, Києві».

Витяг з протоколу Виконкому Федерації футболу Полтавської області:

«… виступаючі висловили своє назадоволення ситуацією, яка відбулася під час 12-го Конгресу ФФУ. Відмітили професійну діяльність президента ФФУ Суркіса Г.М. та запровадження багатьох програм під його керівництвом, особливо проект Євро-2012. Всі присутні члени Виконкому ФФПО підтримують і довіряють діючому президенту ФФУ Суркісу Г.М.».

Витяг з протоколу Виконкому Всеукраїнського громадського об'єднання  «Асоціація ветеранів футболу України»:

«…Позицію окремих делегатів XII Конгресу ФФУ, що ініціювали внесення в порядок денний конгресу питання про недовіру президенту ФФУ вважати некоректною та неконструктивною… Висловити підтримку Суркісу Г.М.»

Витяг з протоколу засідання правліния Всеукраїнської молодіжної організації «Молодіжний футбольний союз»:

«…Вважати недоцільним проведення позачергового Конгресу ФФУ, наступний Конгрес провести згідно положень діючого Статуту ФФУ. Про прийняті рішення інформувати ФФУ».

Витяг з протоколу Виконкому Житомирської обласної федерації футболу:

«…Було внесено дві пропозиції.
В ході голосування за першу пропозицію, а саме «Про проведення позачергового Конгресу ФФУ» проголосували: за − 7, проти − 11, утримались − 2.
В ході голосування за другу пропозицію, а саме «Про недоцільність та несвоєчасність проведення позачергового Конгресу ФФУ» проголосували: за − 14, проти − 6, утрималось − 0».

У той же час ФФУ висловлює занепокоєння небезпечною тенденцією, яка має місце у деяких регіонах країни. Йдеться про те, що вже після того, як колективні члени провели свої легітимні представницькі збори і більшістю голосів ухвалили рішення на підтримку нинішнього керівництва федерації футболу, під тиском  очільників влади скликаються повторні зібрання цих органів для прийняття резолюцій діаметрально протилежного змісту.

ФФУ негайно інформуватиме Президента України, який пообіцяв у телефонній розмові із головою ФІФА Йозефом Блаттером жорстко присікати такі випадки. Водночас ФФУ повідомить ФІФА та УЄФА про конкретні факти грубого втручання у свою діяльність.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 157
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Anatol77
REGIONI OKUELI sovsem.NICHEGO SKORO VAM KIRDIK
petr22222
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
SoloveyRazboynik
WladWest — 04.01.2011 12:04

olgorl — 04.01.2011 09:07
Слышишь, валЯнАк, ты хоть, что-то знаешь о Мазепе?
--------------------------------
Да ничего он о нем не знает. Он знает только о Васях резаных, Колянах хромых, Вованах .................., это его, и ему подобных история, они ими гордятся и на них хотят быть похожими.
SoloveyRazboynik
Vermillion — 04.01.2011 11:16

все на баррикады нах
---------------------------
Дурнык ты, от этого и пострадаешь.
WladWest
olgorl — 04.01.2011 09:07
Слышишь, валЯнАк, ты хоть, что-то знаешь о Мазепе?
kharkiv2010
очень странно что ЗАО Украина футбол интернеешнл выступила в поддержку гришы )) ну и жи...ы, тьфу, одеситы -в своем репертуаре улыбнули
Vermillion
все на баррикады нах
metr09
Да если столько областных организаций за Суркиса ,чего ему бояться,пусть проведет голосование и на этом все закончится.
olgorl
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ridenua
Pavlovo.Pole Суркис многим содеянным себя дискредитировал. Считаю, что сменить его надо, но однозначно после Евро 2012. Ребров не вариант - мало мысли и авторитета, а непредвзятость, одинаковая принадлежность к Киеву и Донецку и знание английского здесь ему не помогут) По поводу конспектов я бы на Вашем месте воздержался. Лобановский был великим тренером и то, что после него остались одни ребровы, демьяненки да михайличенки не его вина, а скорее проблема клуба, не сумевшего подготовить достойную смену.
X_O_R_E_K
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
SergeSuper
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
SergeSuper
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Cortazar
Pavlovo.Pole — 04.01.2011 00:09
Я, например, считаю, что лучшая кандидатура на пост нового главы ФФУ - Сергей Ребров.
__________________________________________________________
А может Саня Рыкун?..Вроде перспективный функционер...
Pavlovo.Pole
Я считаю, что Грине нада пинка под зад: за шубы, за Годулянщину, за Грецию и.т.д. И не надо пугать тут людей Стороженко. Я, например, считаю, что лучшая кандидатура на пост нового главы ФФУ - Сергей Ребров. Играл и в ШД и в ДК. Никакого перетягивания одеяла не будет. Знает английский. Ни в одном скандале никогда замечен не был. Да и надо парня вытащить из болота, под названием "тренерский штаб ДК", а то там слишком много претенденов на конспекты...
Cortazar
SergeSuper-03.01.2010 19:32
Я образно.Хотя хер его знает.
______________________________________________________
Я тоже образно,но пацан в рваных джинсах и помятой тенниске(фартовая спецодежда)везде смог стать своим и за это ему ничего не было,но зато у него все было!
Serhiy (Миколаїв)
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
sportmarket2010
а вообще меня просто умиляет разговоры Сурка о его европейском менталитете, этот мелкий жулик видно приплёл себя к человеку с европейской ментальностью когда таскал шубы и наживался на болельщиках. Письмо УФИ в поддержку Сурка в этой заказушной статьей улыбнуло))
Vermillion
Lion — 03.01.2011 20:08
-------------------
грише уже давно пора, еще после всех этих приколов с годуляном, после украина-греция. Но сам он культурно уйти не хочет. Значит, будет некультурно. Уефа может возмутиться, но что делать, если по-другому никак. Пусть возмущаются.
Lion
Vermillion
Почему это Гриша должен уходить его выбрали до 2012 года. Или ты думаеш Стороженко будет лучше.?