Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1667
1

Евро-2012 даст новые рабочие места и увеличит зарплаты

Все будет зависеть от инвестиций инфраструктурных проектов

Евро-2012 даст новые рабочие места и увеличит зарплаты
Євро-2012 стане каталізатором для створення нових робочих місць та підвищення рівня зарплат. На це вплинуть інвестиції, які прийдуть в Україну під інфраструктуру чемпіонату. Так вважає директор економічних програм Центру ім. Разумкова Василь Юрчишин.
 
Він зазначає, що ці інвестиції будуть віддані під реалізацію переважно інфраструктурних проектів, що потягне за собою створення нових робочих місць та підвищення рівня заробітних плат. «Завершені інфраструктурні проекти тягнуть за собою розвиток інших видів бізнесу. Дорога – це кафе, готелі, пункти обслуговування. Це все робочі місця, і переважно для малого та середнього бізнесу», – наголошує пан Юрчишин.
 
Він додає, що чим більше буде європроектів, тим більше потрібно буде робочої сили, що підвищить попит на працю, а відповідно, варто очікувати підвищення заробітної платні. «З приходом іноземних інвесторів повинні з’являтися нові стандарти. Вони стосуватимуться також служби побуту, сфери комунікації. А це нові кваліфікації, які потребуватимуть високої оплати праці. Окрім цього, приплив туристів спричинить попит на продукти харчування, у першу чергу, високої якості. Вища якість – вищі зарплати», – каже економічний експерт.
 
Василь Юрчишин переконаний, що розвиток інфраструктури до Євро – ідеальний спосіб залучення інвестицій. «Новий інвестор – це точно нові робочі місця, а це нові кваліфікації й економічні прискорення для розвитку країни», – резюмував директор економічних програм Центру ім. Разумкова.
 
Сергій Ющишин, Інформаційний центр «Україна-2012»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
jack19892008
места появятся и зарплаты увеличатся на 1 месяц всего лишь