Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Первая лига
|
1390
0

Спаринги Зірки

Новини зі станів команд першої ліги

Спаринги Зірки

ЗІРКА. Триває перегляд новачків

На навчально-тренувальному зборі у Вінниці кіровоградська «Зірка» зіграла другий контрольний матч, інформує прес-служба клубу. Суперником була команда «КФКС-СДЮШОР-Нива», яка нині посідає третє місце в чемпіонаті Вінницької області. У першому таймі в складі «Зірки» вийшли футболісти, котрі мають найбільші шанси поповнити кіровоградський футбольний клуб. У цій 45-хвилинці кіровоградці володіли перевагою й забили п'ять м'ячів у ворота суперників, з яких арбітри зарахували лише два. У другому таймі тренери дали можливість пограти молодим футболістам: деякі з них 1994 року народження. Омолодження складу дозволило супернику вкоротити відставання в рахунку до мінімуму. В підсумку матч завершився перемогою «Зірки» з рахунком 2:1.

Останнім суперником кіровоградців у контрольних матчах на зборі у Вінниці був ФК «Бердичів», у якому свого часу працював тренером воротарів Роман Бальчос, котрий нині в тренерському штабі «Зірки» обіймає подібну посаду. Тренери, аналогічно до попереднього матчу з ФК «КФКС-СДЮШОР-Нива», в першій половині матчу дали пограти основним своїм виконавцям, а після перерви — молоді. З перших хвилин потенційні новачки «Зірки» заполонили половину поля суперника й змусили голкіпера бердичівської команди не раз виймати м'яч із сітки власних воріт. За рахунку 3:0 на користь «Зірки», команда з Бердичева змогла забити м'яч престижу. Та згодом кіровоградці святкували четверте взяття воріт суперника. Остаточний рахунок— 4:1.

СТАЛЬ. На п'ять днів пізніше


Як поінформувала прес-служба алчевської команди, «Сталь» вийде з відпустки 25 грудня, а не 20-го, як планувалося раніше. Гравці зберуться на стадіоні лише на кілька днів, щоб потім відсвяткувати Новорічні свята і розпочати повноцінну підготовку до весняної частини сезону.

Трансферних новин з табору команди не надходило, проте відомо, що всі футболісти (як, утім, і тренерський штаб), залишаються на своїх місцях. Відомостей про можливих новачків поки також немає, але цілком імовірно, що з початком зборів у розташування команди на перегляд приїжджатимуть нові виконавці.

ОЛЕКСАНДРІЯ. Про зміни в команді


Головний тренер ПФК «Олександрія» Володимир Шаран поінформував прес-службу клубу про те, що до кінця року команду залишать Маринчук, Мельник, Грибанов, Прокопченко, Нікітін, Пономар — в останніх двох закінчилась оренда. Найімовірніше, свої виступи за клуб завершить і ветеран команди, досвідчений Гаврюшов. Щодо Фурти, то після закінчення піврічної оренди Юрій повернеться в розташування львівських «Карпат».


Олександр ТРАВЯНКА, газета «Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.