Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
3130
5

Ураганівський майстер-клас з подарунками на Миколая + ФОТО

Напередодні новорічних свят гравці івано-франківського клубу відвідали Угорницьку школу-інтернат

Ураганівський майстер-клас з подарунками на Миколая + ФОТО

Традиційно до Дня святого Миколая та напередодні новорічних свят Народний футбольний клуб «Ураган» відвідує вихованців Угорницької школи-інтернату, намагаючись створити для діток святкову атмосферу, даруючи їм хвилини щастя та радості.

Ідейним натхненником проведення такого заходу є головний тренер ДЮСШ «Ураган» Іван Скіцко, який вже багато років піклується про дітей Угорницької школи та намагається всіляко допомагати, а також привчати до піклування за знедоленими дітьми нашу молодь.

Щоправда, карантин, запроваджений у школах, завершився тільки 21 грудня. Відтак у вівторок вдень усі без винятку гравці «Урагану» підтримали пропозицію тренера та цілою командою відвідали школу-інтернат. Кожній дитині «ураганівці» підготували персональний подарунок, не обминувши жодну - від наймолодшої до найстаршої. А це всього 71 дитина.

Цього року футболісти не тільки приїхали у гості, а й вирішили створити справжнє спортивне свято, пропагуючи здоровий спосіб життя та любов до занять фізкультурою й спортом. Тож на початку діти змагалися в естафетах, кожна з яких відбувалася із застосуванням футзального м'яча. В такий спосіб діти мали змогу продемонструвати свої здібності в міні-футболі.

Враховуючи побажання юних спортсменів, кожну команду, що брала участь в естафетах, очолили бразильські легіонери. «Чарівники м'яча» настільки захопилися дитячими змаганнями, що самі, як ті діти, бігали та стрибали, виконуючи запропоновані вправи. В цих змаганнях перемогла дружба, тож кожна команда отримала подарунок від «Урагану» та автографи від кожного з гравців команди.

Наступним етапом святкового заходу став міні-футбольний турнір - гравці «Урагану» змагалися проти гравців інтернату. Розпочали боротьбу Біро Жаде, Сержао та Ренатіньо, а вже у процесі гри їх замінили Андрій Сімка, Роман Ярий, Валентин Цвєлих та інші. В цьому матчі також не було ані переможців, ані переможених.

І на завершення найвправніші вихованці інтернату показали свої здібності в жонглюванні м'ячем. Переможці та призери також отримали корисні подарунки від гостей. Знову ж таки за традицією підсумком такого святкового дня стало загальне фото на згадку про 2010 рік та Народний футбольний клуб «Ураган».

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК «Ураган» . Фото Олекси БУТЧАКА







































Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
pro-fan
такие поступки со стороны руководства и игроков клуба не могут не радовать.это в пример остальным клубам.спасибо Урагану что клуб не зацикливается исключительно футзалом
rys75
ДАЙ БОГ ВАМ ЗДОРОВЬЯ РЕБЯТА!!!!УДАЧИ ВАМ!
trancelife
молодцы!
FAN-URAGAN
Молодці, що порадували дітей на день святого Миколая!
Великий всім респект!!!
Якщо я не помиляюсь, то це вже не вперше команда відвідує інтернат.
ivanpele
Хорошая политика клуба!!!сделали приятное детям)))