Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
3048
3

Оливер БИРХОФФ: «Мы не должны забывать про Украину»

Но генеральный менеджер сборной Германии считает, что в Польше расположение городов лучше

Оливер БИРХОФФ: «Мы не должны забывать про Украину»
Оливер Бирхофф
Під час проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року представники Німеччини мають намір мешкати та тренуватися в Польщі. Про це в інтерв’ю провідному німецькому виданню Kicker повідомив генеральний менеджер футбольної збірної цієї країни Олівер Бірхофф.
 
Однак, за його словами, інфрастурктура для розміщення команд в Україні краща за польську. «Простежується чітка тенденція в бік Польщі, але ми не повинні забувати і про Україну. Там просто краща інфраструктура і в цілому логістично більш зручне розташування приймаючих міст. Ми повинні також бути пильними, як перед ЧС у ПАР, і стежити за іншими країнами, які теж турбуються про майбутнє квартирування», - наголосив генменджер «Бундестім».
 
Раніше повідомлялось, що Олівер Бірхофф найближчим часом відвідає України для ознайомлення з тренувальними центрами України для команд-учасниць майбутнього чемпіонату.
 
Нагадаємо, від учора на сайті Інформаційного центру «Україна-2012» доступний розділ «Тренувальні бази», в якому представлена детальна інформація про 17 тренувальних комплексів України, що пропонуються для мешкання учасникам Євро-2012.
 
Інформаційний центр «Україна-2012»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
F.Inzagi
Milanist0 — 21.12.2010 23:10 ну ты олень,чуть что сразу бухать,а с Липпи и со всем чемпионатом италии?лишь бы обосрать
Milanist0
Раніше повідомлялось, що Олівер Бірхофф найближчим часом відвідає України для ознайомлення з тренувальними центрами України.Едет к Шеве(бывшему партнёру по атаке)в гости побухать)))
Dreamer0784
Так судя по интервью,Бирхофф как раз наоборот считает,что лучше в Украине расположены города.Админы,перепутали?
«Простежується чітка тенденція в бік Польщі, але ми не повинні забувати і про Україну. Там просто краща інфраструктура і в цілому логістично більш зручне розташування приймаючих міст.
Вот это вот "там" в контексте фразы-Украина