Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3665
3

Карпаты: на очереди Испания и Турция

Команда Олега Кононова выйдет из отпуска 15 января

Карпаты: на очереди Испания и Турция
До весняної частини чемпіонату України «Карпати» готуватимуться упродовж двох тренувальних зборів. Перший з них відбудеться в Іспанії, другий – у Туреччині. Про це Інформаційний центр ФК «Карпати» повідомив головний тренер команди Олег Кононов.
 
За словами Олега Георгійовича, з відпустки карпатівці повертаються одразу після зустрічі Нового року за старим календарем, 15-го січня. Саме цього дня «зелено-білі» зберуться у Львові, де упродовж тижня проводитимуть тренування і паралельно проходитимуть поглиблений медичний огляд.
 
На перший зимовий збір карпатівці полетять до Іспанії. На Піренеях на підопічних Олега Кононова окрім тренувань чекає участь у представницькому турнірі. Як розповів керманич «зелено-білих», організатори збору обіцяють, що склад учасників турніру буде досить сильним – серед суперників «Карпат» плануються провідні клуби європейських чемпіонатів.
 
Повернувшись додому, гравці кілька днів проведуть з рідними, після чого полетять на другий збір до Туреччини, де й завершать підготовку до весняної частини сезону. Звісно, як і в Іспанії, в Антальї карпатівці не лише тренуватимуться, а й зіграють кілька контрольних спарингів.
 
Додому команда повернеться орієнтовно в останніх числах лютого. Заключні дні перед гостьовою грою 20-го туру Прем’єр-ліги з київським «Арсеналом» «зелено-білі» готуватимуться на клубній базі в Брюховичах.

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ZelenyjLev
cdboss — 21.12.2010 16:04
ти щось видно про іншу команду говорив в сенсі "позору", будь уважнішим.
LembergWestUkraine
Удачі ! Залучайте побільше нашої Карпатівської молоді !!! Знаю , що є хороші у нас хлопці !
cdboss
удачі і набирайтесь сили
щоб в наступному сезоні менше позору і більше бажання та відваги