Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
|
1085
0

Сержао і Біро Жаде викликані до збірної Азербайджану

Бразильські легіонери «Урагану» продовжать виступи за азербайджанську збірну

Сержао і Біро Жаде викликані до збірної Азербайджану

З 13 по 20 січня 2011 року в Мінську відбудеться навчально-тренувальний збір національної команди Азербайджану з футзалу. У рамках цих зборів 16-го і 19-го числа відбудуться товариські матчі проти збірної Білорусі.

Головний тренер збірної Азербайджану Жозе Алесіо розраховує й на двох гравців івано-франківського «Урагану» - натуралізованих бразильців Сержао і Біро Жаде.

Наставник півфіналістів останнього чемпіонату Європи жалкує, що цих футболістів не вдалось залишити в «Аразі», який він також очолює. В нещодавньому інтерв'ю сайту www.azerisport.com Жозе Алесіо прокоментував відхід трьох лідерів своєї команди:

- Невже не можна було зберегти склад, який у минулому сезоні домігся великих успіхів?
- Ви думаєте, я не хотів? Відхід Біро Жаде, Сержао і Тьягу (поїхав в Кувейт) від мене не залежав. Після вдалого виступу збірної на чемпіонаті Європи і в «Фіналі чотирьох» Кубку УЄФА вони попросили збільшити їм зарплату. Президент клубу відмовився піднімати їм зарплату. І вони пішли. Їх відходом я був сильно розчарований. Адже ця трійця була лідером команди.

- А у збірній вони будуть грати?
- Звичайно, будуть. Вони відмовилися від клубу, але повернуться у збірну. Адже вони мають азербайджанський паспорт. До того ж, у національній команді немає зарплат.

- З ними або без них у лютому наступного року збірна Азербайджану візьме участь у відбірковому циклі чемпіонату Європи. Які наші шанси?
- Нас чекають важкі ігри з іспанцями і казахами. Ми маємо перевагу, так як приймаємо своїх суперників на своєму полі. Але важко сказати, наскільки ця перевага нам допоможе в грі зі збірною Іспанією, яка є фаворитом європейського футзалу.

З 24 по 27 лютого столиця Азербайджану прийматиме відбіркові матчі чемпіонату Європи. У групу 1, крім господарів, потрапили Іспанія та Казахстан, а четвертим учасником стане переможець групи D попереднього раунду (Литва, Франція, Болгарія, Мальта).

З 4 по 9 лютого у Баку пройде міжнародний турнір за участю чотирьох збірних - України, Латвії, Узбекистану та Азербайджану. Тож цілком можливо, що у цих змаганнях на майданчику один проти одного зійдуться кілька «ураганівських» одноклубників. А на перший збір до Білорусі у рамках підготовки до відбіркового турніру Євро-2012 Сержао та Біро Жаде вирушать одразу після матчу 11-го туру чемпіонату України «Ураган» - «Енергія», що відбудеться 11 січня 2011 року.

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?
Футзал | 20 апреля 2024, 02:41 0
ЧМ-2024 по футзалу. Все потенциальные соперники Украины. Когда жеребьевка?

Жеребьевка финального раунда ЧМ пройдет 26 мая в Самарканде

Где смотреть онлайн матч чемпионата Украины Днепр-1 – Динамо Киев
Футбол | 26 апреля 2024, 03:31 0
Где смотреть онлайн матч чемпионата Украины Днепр-1 – Динамо Киев

Поединок 26-го тура УПЛ состоится 27 апреля в 13:00 по Киеву в Днепре

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.