Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
|
1868
8

ФК КАРПАТЫ: «Этот год войдет в историю клуба»

Клуб благодарит болельщиков за поддержку

ФК КАРПАТЫ: «Этот год войдет в историю клуба»
Артем Федецкий
ФК «Карпати» від імені керівництва клубу, тренерського штабу та гравців команди щиро дякує уболівальникам за несамовиту підтримку трибун під час футбольного сезону, що завершився учора на засніженій «Україні» матчем Ліги Європи.
 
Цей футбольний рік без сумніву назавжди увійде в історію клубу як один з найуспішніших. І справа тут не лише у спортивних результатах. Головне, що «Карпати» своїм азартом, своєю щирою грою повернули Львову той футбол, на який він заслуговує. Більше того - своїм атакувальним та безкомпромісним стилем гри карпатівцям вдалось закохати у себе усю футбольну Україну. Величезна кількість українців з різних міст і країн щиро дякувала «Карпатам» за самовіддану і небайдужу гру. І нехай завершення сезону не вийшло таким ефектним як його початок - важливо, що тепер ми знаємо можливості команди і маємо усі підстави сподіватися на її прогрес.
 
Команда та керівництво клубу від щирого серця дякує тим, хто підтримував карпатівців на нелегкому шляху до єврокубків. Дякуємо тим, хто не повернувся до команди спиною у матчі з «Галатасараєм», а до останнього вірив у диво - і воно сталося. Дякуємо тим, хто з мокрими очима плескав футболістам після матчу з «Борусією», коли лише брак досвіду не дозволив карпатівцям втримати переможний рахунок. Дякуємо тим, кому учора було чхати на мороз, адже улюблена команда грала останній поєдинок сезону. Ми вдячні тим, чия підтримка лунала з усіх країн та стадіонів, де виступали «Карпати» - від Рейк`явіка до Стамбулу, від Зестафоні до Севільї. Ми вдячні тим, хто вже весною знову прийде на «Україну» і знову пожене «зелено-білих» вперед.
 
Ми дякуємо вам за любов. Ми будемо сумувати без вас зимою і знову пишатися вами у новому сезоні. До зустрічі, найкращі з найкращих!
 
Інформаційний центр ФК «Карпати»
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Mukissan
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Mukissan
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ManUn51
Конечно войдет! По 0:4, 0:3 не каждый год проигрываешь!
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
sviridov-sv
Пожалуй, действительно можно поздравить с удачным сезоном! Но очень хочется надеяться на прогресс.
konicarog
і маємо усі підстави сподіватися на її прогрес.
Для того щоб був прогрес потрібно вкладати в клуб постійно а так на голому ентузіазмі далеко не заїдеш. Тож бажаю щоб керівництво клубу це зрозуміло, а футболістам дякую за самовіддачу і бажання битися
Салтовский - Харьков
для первого раза в европе я считаю выглядели по игре достойно !!!!!!
V_A_M_P_I_R_E
Ой, як приємно такі статті читати)