Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
|
2282
1

Кононов доволен игрой Карпат

Наставник «Карпат» считает, что его команда могла переиграть ПСЖ

Кононов доволен игрой Карпат

Послематчевая пресс-конференция наставника львовских «Карпат» Олега Кононова.

- По змісту гри – ми мали перевагу. У нас були моменти, відповідно, ми хотіли перемогти і прагнули до цього. Але сталося так, що нам довелося відіграватися. Добре, що нам це вдалося. Шкода, що не вийшло реалізувати свою перевагу. Після гри я подякував гравцям за цей матч. Я їм сказав, що для мене, як для тренера, ця нічия дуже важлива. Вона важливіша навіть за перемогу, яку б ми отримали, відбиваючи атаки суперника. Так як ми грали – мені сподобалося. Тому я подякував їм за сезон, дуже непростий сезон. В пам’яті у нас залишиться емоції, які супроводжували нас і в чемпіонаті, і в Кубку, і в Лізі Європи. З «Галатасараєм» була найважливіша гра. Вона багато коштує, тоді були незабутні емоції. Всім тренерам, гравцями, клубним працівникам щиро дякую.

- Як вам сьогоднішній захист?
- В цілому добре в захисті відіграли. Могло бути і краще, якби гол не пропустили.

- Якість поля впливала на гру?
- Поле було дуже добрим. Я вдячний працівникам стадіону, які готували газон протягом останніх десяти днів. М’яч тримався, поле було рівне. В такий час підготувати таке поле – дорогого коштує.

- «Боруссія» не пройшла до наступного раунду. Це для вас несподіванка?
- Я говорив, що «Севілья» хороша команда. В Іспанії вона дуже потужно проти нас відіграла. Це була одна з кращих їхніх ігор. І «Севілья» набирала очки. А в такому турнірі як Ліга Європи, треба вдома, насамперед, набирати очки. Ми могли з Дортмундом взяти. Практично на рівних ми грали проти «Севільї». Нічого надзвичайного іспанці тут не показали. Ми теж, правда. Гра була рівна. Якби ми набрали, скажімо, вдома очки, а на виїзді програвали, у нас теж були б шанси. А «Боруссія» свої очки загубила. Перед початком турніру я більше ставив на «Боруссію» і «Севілью».

- Підсилюватися будете?
- Клуб планує підсилення, але конкретних імен я називати не можу. Не можу сказати, що вже зараз є люди, які підпишуть з нами контракти. Ми працюємо у цьому напрямку. В січні все проясниться.

- Що з Кожановим?
- Підвернув гомілкостоп.

- Суперники набирали очки, а ви досвід...
- Я зробив висновок, що краще досвід набирати перемогами. Поразки психологічно давлять на гравців. Непросто грати, коли на тобі висить такий негативний довід. Так, навіть у поразках ми щось для себе набираємо. Але краще перемагати, краще отримувати такі емоції, як це було до групового турніру.

- Керівництво вже оцінило роботу команди?
- Те, що ми вийшли в груповий етап – звісно, потішило керівництво. Потім ми усі хотіли більше. Але підсумкової розмови поки не було.

- Команді треба виконавці вищого класу…
- Мені сподобалося, що молоді гравці сьогодні гідно виступали. Мартинюк, Гудима, Габовда… Їм ще не вистачає впевненості, треба її зміцнювати. Без цього нічого не буде. От, скажімо, ПСЖ – один з найбагатших клубів Франції. Ті, хто сьогодні був на полі – далеко не останні гравці. В такому клубі поганих гравців не тримають. Ми грали з ними не те що на рівних, ми грали краще. Тому треба своїх поважати, цінувати і довіряти їм. І тоді вони віддячять і будуть рухатися вперед.

- Тобто в Мартинюку ви не розчарувалися?
- Ні. Це була його краща гра за останній час. Він зіграв краще, ніж виступає в дублі. Ще б трохи удачі йому.

- Яка доля орендованих гравців – Чечера і Федецького?
- Я не можу сказати. Тонкощі їхніх контрактів мені не відомі, чесно. Але, звісно, клуб зацікавлений, щоб вони залишилися.

- Завтра в Самсона Годвіна буде весілля…
- Так, ми збираємося в нього на весіллі. Привітаємо його, а от що подаруємо сказати не можу – це особисте.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
mafioziLVIV
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил