Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1015
1

На першому зборі - жодної поразки!

Новини зі стану дніпродзержинської «Сталі»

На першому зборі - жодної поразки!

Хоча зараз футболісти дніпродзержинської «Сталі» перебувають на відпочинку, в них це вже давно не зимова відпустка, а лише вихідні між навчально-тренувальними зборами. Відпустка, яка йшла після закінчення осінньої частини змагань, завершилася ще наприкінці листопада, і команда вже встигла провести перший тренувальний збір зимового етапу підготовки до другої половини змагань сезону.

Проходив початковий етап, як інформує прес-служба клубу, на стадіонах Дніпродзержинська, а також в ігровому та тренажерному залах спортивного комплексу «Дзержинка». У рамках цього збору «сталевари» провели кілька контрольних поєдинків.

Спочатку суперником підопічних Віктора Маслова стала команда, сформована з вільних агентів. У цьому поєдинку дніпродзержинці, завдяки голам Григорія Гараняна (20 хвилина), Олександра Обревка (24), Сейхана Алієва (39) та гравця, який перебуває на перегляді (46), здобули впевнену перемогу — 4:0.

Другий матч, теж проти команди вільних агентів, пройшов у Нікополі. Цього разу «сталевари» зіграли внічию — 1:1 (гол на рахунку Олександра Обревка).

У ще одному матчі, який пройшов у містечку Чкалове (поблизу Нікополя) «сталевари» завдали команді вільних агентів розгромної поразки.

Сталь — Вільні агенти — 6:0 (2:0).
Дніпродзержинськ: Давидов, Обревко, Патула, Ломко, Передистий (Герасичкин, 46), Шутов (Волошин, 46), Гаранян, Апієв та ще троє гравців, які перебувають на перегляді. На заміну виходили: Данильченко та ще четверо гравців, які перебувають на перегляді.
Голи: Шутов (38), Патула (45), Алієв (69). Ще три голи (на 52-й, 54-й та 76-й хвилинах) забили гравці, що перебувають на перегляді.

Завершальним акордом збору став спаринг проти команди «ФШМ» (Дніпропетровськ), яка виступає на першість області.

ФШМ - Сталь — 0:2 (0:2).
Дніпродзержинськ: Давидов, Обревко, Патула, Ломко, Передистий (Данильченко, 72), Шутов (Волошин, 46, Шутов, 60), Гаранян, Алієв та ще троє гравців, які перебувають на перегляді. На заміну виходили: Герасичкин та ще двоє гравців, які знаходяться на перегляді.
Голи: Шутов (18), Алієв (28).

Уже 16 грудня команда збереться в Дніпродзержинську, щоб розпочати другий навчально-тренувальний збір. Де він пройде і в які терміни, стане відомо, коли колектив збереться.

Ганна ГУМЕННА, газета «Український футбол»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стал известен 6-й клуб, который квалифицировался в Лигу чемпионов 2024/25
Футбол | 26 апреля 2024, 07:31 0
Стал известен 6-й клуб, который квалифицировался в Лигу чемпионов 2024/25

«Фейеноорд» гарантировал себе участие в главном еврокубком турнире

Где смотреть онлайн матч чемпионата Украины Днепр-1 – Динамо Киев
Футбол | 26 апреля 2024, 03:31 0
Где смотреть онлайн матч чемпионата Украины Днепр-1 – Динамо Киев

Поединок 26-го тура УПЛ состоится 27 апреля в 13:00 по Киеву в Днепре

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
PapaGuye
Новость дня походу)))