Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
|
1411
1

Олег КОНОНОВ: «Надеюсь, команда вернула веру в свои силы»

«Карпаты» вернулись во Львов

Олег КОНОНОВ: «Надеюсь, команда вернула веру в свои силы»
Олег Кононов

Вчора ввечері гравці та тренери «Карпат» повернулися додому з Туреччини, де вони провели п’ятиденний тренувальний збір перед заключним матчем групового турніру Ліги Європи з французьким ПСЖ, який відбудеться у середу. Своїми враженнями від перебування «зелено-білих» у Антальї поділився керманич команди Олег Кононов.

– У першу чергу хочу сказати, що, на мою думку, ми прийняли правильне рішення готуватися до гри з ПСЖ не у Львові, а в Туреччині, – почав розмову Олег Георгійович. – Адже умови, в яких ми тренувалися в Антальї, не порівняти з тими, що нас чекало б у Львові. Там, щоправда, кожен день йшов дощик, але падав він недовго і то, як правило, по обіді, а в першій половині дня навіть світило сонечко. Тож на мокрому полі ми провели тільки одне тренування – в суботу після обіду. А так працювали на полі з натуральним трав’яним газоном достатньо хорошої якості. І я, і гравці чудово розуміємо, що у Львові нам доведеться грати в умовах зими. Однак коли б ми залишилися вдома, то я навіть не знаю, чи взагалі б могли більш-менш нормально тренуватися.

– Чи не надто низького рівня був суперник?
– Найголовніше, що нам таки вдалося зіграти цей спаринг. А рівень суперника в ньому не мав для нас великого значення. Головне, що завдяки йому нам вдалося підтримати у гравців ігровий тонус. Адже ми всю осінь грали у режимі по два матчі на тиждень. А зараз виходило, що два тижні не мали б ігрової практики. У Дортмунді ми грали ще 2-го грудня, а поєдинок з ПСЖ відбудеться аж 15-го. Так що своєї головної мети ми досягли, і це найголовніше.

– Діями команди ви залишилися задоволені?
– Загалом так. Зрозуміло, що ми мали велику перевагу впродовж обох таймів. У перші 45 хвилин, коли на полі був основний склад, в цілому грою я залишився задоволений. Незважаючи на те, що до обіду ми провели повноцінне тренування, хлопці діяли з азартом, добре контролювали м’яч, багато комбінували і створили чимало гольових моментів. Щоправда, реалізували лише один. У другому таймі вийшла молодь і проявила вона себе досить добре в усіх аспектах гри, а особливо в плані реалізації моментів. Однак мене це не здивувало. Адже зазвичай команди такого рівня, яким був наш суперник, поки у них є фізичні сили, тримаються і чинять опір. Але як тільки сили починають їх покидати, вони моментально розсипаються. Так само сталося і в цій грі. Проте я в жодному разі не хочу применшити заслуги наших молодих гравців. Вони зіграли саме так, як ми від них і очікували.

– Наостанок, як почувається команда перед останньою грою року?
– На мою думку, цей збір загалом і спаринг зокрема повинні нам бути корисними. Ми займалися на хорошому полі, у грі хлопці десь відійшли від того психологічного тиску, який їх супроводжував майже увесь цей час. Та й емоційно відпочили, зігравши у своє задоволення. Зрештою, сподіваюся, і повернули віру в свої сили.

Офіційний сайт ФК Карпати

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 17:15 0
Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024

17 июня подопечные Сергея Реброва проведут поединок против Румынии в 1-м туре группы Е

Стало известно, кто может возглавить мужскую сборную Украины по биатлону
Биатлон | 28 марта 2024, 20:43 4
Стало известно, кто может возглавить мужскую сборную Украины по биатлону

Николай Зоц будет работать с женской и мужской командами соответственно

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
energos
если и вернула, то поздно