Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
|
1313
1

Львовяне смогут помочь святому Николаю

Благотворительная акция стартует за несколько минут до начала матча «Карпаты» - ПСЖ

Львовяне смогут помочь святому Николаю
Минулого року, перед останнім домашнім матчем «Карпат», на стадіоні була організована благочинна акція. Уболівальникам пропонували допомогти святому Миколаю, який, у свою чергу, в ніч з 18 на 19 грудня допоможе сиротам у львівських інтернатах. Ініціатором акції виступили Мальтійська Служба Допомоги та ГО «Карпати».
 
«Перша акція була ознайомлювальна. Вона відбулася 5-го грудня, на матчі «Карпати» – «Ворскла». Тоді на стадіон «Україна» прийшло не так багато глядачів, було вже досить холодно. Футболісти «Карпат» підписали символічні наклейки – усі бажаючі могли їх купити. Грошей зібрали ми порівняно небагато – 400 гривень, а також кілька мішків солодощів та іграшок. Сподіваємося, що на матчі проти ПСЖ львів’яни більше допоможуть святому Миколаю. Адже в інтернатах Львівщини перебуває шість тисяч дітей, які чекають на святкові подарунки», – розповідає представник Мальтійської Служби Допомоги Павло.
 
Уже за дві години до початку гри «Карпати» – ПСЖ волонтери навколо стадіону чергуватимуть у наметах, куди кожен бажаючий зможе принести свій подарунок для дітей із сиротинців та малозабезпечених сімей. У День святого Миколая діти, яким часто-густо бракує уваги у повсякденному житті, не повинні залишитись без уваги. Тому вітається будь-яка допомога: гроші, забавки, солодощі та все інше, що могло б викликати усмішку на дитячих обличчях під час давнього українського свята.
 
Тому Мальтійська Служба Допомоги, ГО «Карпати» та ГО «Наш клуб» закликають усіх вболівальників «зелено-білих» прийти цього морозного вечора і не лише підтримати улюблену команду, а й допомогти святому Миколаю. Ми – одна сім’я, і радість кожного окремо повинна ділитись на всіх!
 
www.fckarpaty.lviv.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
mafioziLVIV
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил