Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
|
2356
8

Стадион Украина к матчу с ПСЖ будет готов

А чистят арену от снега... курсанты

Стадион Украина к матчу с ПСЖ будет готов

У Львові зима, але в середу на вболівальників чекає остання гра у 2010 році – в заключному матчі Ліги Європи «Карпати» приймають французький ПСЖ. Тож наразі на стадіоні «Україна» кипить робота в усіх напрямках. Але найбільше проблем створює сніг.

Роботи з вивезення снігу почалися ще в четвер. Причому вивозять його, як з поля, так і з бігових доріжок довкола нього та трибун. А снігу насправді чимало. Як розповів водій машини ЗІЛ Степан Поляк, за день доводиться робити по 12 – 15 ходок.

А ось що розповів про хід робіт на стадіоні провідний фахівець з підготовки футбольних полів нашого клубу Іван Панцюк: «Ми постійно слідкували за прогнозом погоди в Інтернеті. Завдяки цьому й вдалося вчасно накрити поле спеціальною плівкою, аби його не засипав сніг і щоб не замерз газон. Але чистити доводиться не лише поле, а й доріжки і сектора довкола поля та трибуни. Ми вже вивезли тисячі кубометрів снігу і продовжуємо це робити. Будемо вивозити сніг до кінця і зробимо все, щоб гра відбулася за будь-яких погодних умов. Причому докладемо максимум зусиль, аби гравці обох команд змогли продемонструвати вболівальникам футбол високого рівня».

Не можна не сказати, що просто неоціненну допомогу у підготовці стадіону до матчу його працівникам надають курсанти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності людини, які кожного дня приходять на «Україну» і чистять її від снігу з самого ранку і до пізнього вечора.

Як відзначив Іван Панцюк, якби не курсанти, то підготувати футбольне поле та й стадіон загалом до матчу було б практично не реально. А один з курсантів, якого звати Ігор, щиро зізнався, що працює самовіддано, бо дуже любить футбол і є палким вболівальником «Карпат» вже понад десять років. 

Офіційний сайт ФК Карпати

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 8
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Дедушка Vovan (Полтава)
ГЭ - групповой этап Лиги Европы. Пусть будет ГЭЛЕ. А в гей-клубах и прочих увлечениях современной молодежи я не разбираюсь, вот и получилась накладка...
patriot29
Дедушка Vovan не в обіду буде вказано(ГЄ)це гей клуби
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
kotbazilio
Україно вперед!!!!
Надо лягушатникам лапки покрутить - им свое 5-тое не потерать а нам надо влезть на 6-ое!!!
Дедушка Vovan (Полтава)
По поводу "грюкання дверима" - тут есть два аспекта: во-первых, престиж команды и всего украинского футбола, самоутверждение и постепенное освоение психологии победителя; во-вторых, очки в копилку национального (да и командного) рейтинга отнюдь не помешают, особенно с учетом того, что ЦСКА, Зенит, Порту и Спортинг могут в последнем туре ГЭ взять по максимуму.
Дедушка Vovan (Полтава)
"...А чистят арену от снега... курсанты..."
А что, когда-то было иначе? Дармовая рабсила, пузырь курсовому офицеру - и сотня батраков в вашем распоряжении...
"...Львівського державного університету безпеки життєдіяльності людини..." - это так высокопарно сейчас обзывается бывшее пожарно-техническое училище (ПТУ МВД)?
AlfShumway
в принципі, навіть якщо гримнути 1-0 - буде достатньо гучно ;)
Remark79
Карпати, гримніть дверима, щоби з петель позлітали!!!