Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
|
1721
3

Игорь ХУДОБЯК: «Поражения в Лиге Европы не дают покоя»

Игроки «Карпат» о подготовке к последнему матчу года

Игорь ХУДОБЯК: «Поражения в Лиге Европы не дают покоя»

На збір до Туреччини карпатівці полетіли в хорошому настрої і з бажанням якомога краще підготуватися до заключного матчу 2010 року. У цьому кореспонденти Інформаційного центру ФК «Карпати» мали змогу переконатися, поспілкувавшись з гравцями команди.

Ігор ХУДОБ’ЯК: «До Туреччини лечу в хорошому настрої. У Львові самі бачите, яка погода – тренуватися умов практично немає А в Туреччині сухо, хороші поля. Так що повинні добре підготуватися до гри з ПСЖ. Дехто правда говорить, що не розуміє, для чого ми їдемо зі Львова, мовляв, матч з ПСЖ для нас вже нічого не вирішує. Адже з групи ми все рівно вже не вийдемо. Але і я, і всі мої партнери по команді з цим не згідні. Ми дуже хочемо добре зіграти з ПСЖ і досягти нарешті позитивного результату. Зрозуміло, нам аж ніяк не хочеться закінчити груповий турнір з одними лише поразками. До того ж це буде наш останній домашній матч вдома і загалом остання гра в році. Тому хочеться і зробити нарешті гарний подарунок нашим вболівальникам, і самим піти у відпустку в хорошому настрої. Це вже кінець сезону, але я себе почуваю фізично добре. Три дні вихідних після повернення з Дортмунду пішли на користь – добре відпочив. А от морально почуваю себе трохи гірше – поразки у Лізі Європи десь не дають спокою. Тому й потрібно добре зіграти з ПСЖ».

Даніло АВЕЛАР: «Це дуже добре, що для підготовки до матчу з ПСЖ ми летимо до Туреччини. Там значно кращі умови для проведення тренувань, ніж у Львові. Адже тут вже почалася зима. Та й там тепло, а в Україні холодно. Також добре, що зіграємо контрольний спаринг. Адже ми весь час грали по два рази на тиждень, а тут така велика пауза без матчів. Тому сподіваюся, що цей збір допоможе нам у підготовці до гри з парижанами. Скажу також, це дуже добре, що Ігор Ощипко нарешті повернувся після травми. Я радий. Це добре не лише для нього, а й для мене – бо конкуренція сприяє краще працювати над собою. І це нормально».

Офіційний сайт ФК Карпати

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Камбэк Клоппу не удался. Ливерпуль вылетел из Лиги Европы
Футбол | 18 апреля 2024, 23:55 3
Камбэк Клоппу не удался. Ливерпуль вылетел из Лиги Европы

Красные сумели отыграть у Аталанты только один мяч из трех

Легендарный Касильяс поздравил Реал с победой над Ман Сити и отметил Лунина
Футбол | 18 апреля 2024, 08:22 2
Легендарный Касильяс поздравил Реал с победой над Ман Сити и отметил Лунина

Икер опубликовал пост в своем Twitter, мадридский клуб выбил «горожан» из ЛЧ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Qwerty_1096
Якщо вони програють, після таких коментів своїх гравців, то нафіга україні карпати в наступному сезоні в євролізі? Нехай відпочивають, в УПЛ. Може і в КУБКУ.
RodrigezRobert
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
lubee84
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил