Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Кубок Украины
|
1229
0

Кубок Украины. 1/8 финала. Катран - Энергия - 0:2

Без розгрому і сенсації

Кубок Украины. 1/8 финала. Катран - Энергия - 0:2

Львівська футзальна «Енергія» без проблем вторувала собі шлях до чвертьфіналу Кубка України. Після домашньої перемоги над запорізьким «Катраном» з рахунком 8:4, «енергетики» добилися позитивного результату у Запоріжжі. У другому матчі підопічні Миколи Сича обіграли «Катран» з рахунком 2:0.

Перед поєдинком у Запоріжжі знавці українського футзалу мало вірили у сенсацію. Все-таки рівень і клас команд є доволі різним, а результат першого матчу тільки підтвердив силу та міць львівської команди. У Запоріжжі «енергетиків» влаштовувала поразка навіть з різницею у три м’ячі. Утім, думати про такий результат було рівноцінно програти ще до початку матчу.

Завдяки прес-службі запорізької обласної асоціації міні-футболу глядачі з усіх куточків України мали можливість побачили якісну відеоонлайн трансляцію даного матчу в інтернеті. Відтак, автору цих рядків даний матч описувати було значно легше, аніж намагатися щось «зліпити» докупи, почуте з телефонної розмови.

Як і у дебюті першого матчу, з перших хвилин гри у Запоріжжі господарі майданчика понеслися вперед. Швидкий гол команді Володимира Колесника був необхідний як повітря. Утім, на відміну від львівського матчу, забити у дебюті запоріжанам не вдалося. У першому таймі львів’яни захищалися відмінно, однак кількість атак біля воріт «Катрана» відверто бракувало. Інколи навіть складалося враження, що одні не можуть, інші не хочуть. Здавалося, що львів’яни у Запоріжжя приїхали відбути номер, однак «Катран» у рідних стінах – зовсім непроста команда. При мінімальній кількості гольових моментів команди пішли на перерву у матчі. Результат на табло повністю відображав перебіг подій на майданчику.

У другому таймі нічого особливо не змінилося. «Катран» з усіх сил намагався пробити оборону «Енергії», а львів’яни чекали свого шансу в атаці. Чекали, і таки дочекалися. Романов віддав чудову передачу на Струка і Степан класним ударом під поперечку відкрив рахунок у матчі. Підопічні Володимира Колесника знову пішли на ворота суперника і отримали супершанс зрівняти рахунок. Бондар «зрубав» когось з гравців суперника, за що арбітри вказали на точку. Острогляд із нервами не впорався – Олександр, пробиваючи пенальті, не влучив у ворота…

Після цього епізоду стало уже точно ясно, що львів’яни у цій грі свого не опустять. Та й, мабуть, зневірилися у своїх силах і запоріжани. До завершення матчу їм так і не вдалося бодай одного разу пробити ворота Володимира Кардаша та Андрія Пітулю, який зайняв місце у рамці наприкінці поєдинку. У цій грі тактика «Енергії» повністю себе оправдала і галичани, не докладаючи надзусиль, спокійно вторували собі шлях до чвертьфіналу національного кубка. Загалом, запорізька команда після двох зіграних матчів з «Енергією» заслужила на теплі слова. Утім, у цій парі переміг сильніший…

Суперник «Енергії» у чвертьфіналі кубка стане відомий 10 грудня.

«Катран» (Запоріжжя) – «Енергія» (Львів) – 0:2 (0:0)
Перший матч – 4:8

«Катран»: Борозинець – Мансуров, Мартиненко, Ломака, Лавриненко, Кузьмін, Малишенко, Мацюх, Литовченко, Острогляд
«Енергія»: Кардаш (Пітуля, 39) – Петрушин, Бондар, Романов, Струк, Задорожний, Федюк, Рогачов, Іванов, Тригубець
Голи: Струк, 26, Романов, 40
Попередження: Мартиненко,33 - Бондар, 30

www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.