Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
5372
10

В аеропорті Харкова відтворять 1950-ті роки

Новини Євро-2012

В аеропорті Харкова відтворять 1950-ті роки

Євро-2012 упорядкує всі приватні будівлі Донецька?

До Євро-2012 Донецьку необхідно впорядкувати всі приватні будівлі. Про це сказав заступник голови Донецької облдержадміністрації Олександр Аліпов під час селекторної наради з головами райдержадміністрацій, коментуючи стан інфраструктури міста до Євро-2012. Такі будівлі та споруди, які перебувають у незадовільному стані, заступник голови ОДА запропонував знести або зобов'язати власників привести їх у належний стан.

Зі свого боку, Донецький міський голова Олександр Лук'янченко підтримав Олександра Аліпова, але відзначив, що виконання цього завдання ускладнюється недосконалістю законодавства, яке не допускає втручання влади в таку приватну власність без суду. «Немає закону, який дозволив би знести таку житлову будівлю без згоди власників», — зазначив він. Міський голова порадив облдержадміністрації, як органу державної влади, виступити з ініціативою для вирішення цього питання.

До Євро-2012 Київ будує автопаркінги

Наступного року Київ почне будувати сім багаторівневих паркінгів. Про це повідомив заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, інформує прес-служба КМДА.

2011-го року комунальне підприємство «Київтранспарксервіс» планує розпочати будівництво 7 багатоповерхових «легких» паркінгів з об'єктами транспортної інфраструктури, які буде розміщено за такими адресами: вул. Хрещатик, 25; просп. Академіка Глушкова, 31-59; просп. Академіка Палладіна, 23; перетин вул. Святошинської та просп. Перемоги; просп. Перемоги, 84-а; вул. Пушкінська, 34-6; просп. Броварський (ст. метро «Лісова»). Вони вміщатимуть до трьох тисяч автомобілів.

Нагадуємо: у серпні заступник голови КМДА Анатолій Голубченко назвав необхідним якнайшвидше виділення 13 земельних ділянок під будівництво паркінгів у рамках підготовки до Євро-2012.

Раніше Анатолій Голубченко інформував, що на всіх основних в'їздах у місто буде побудовано перехоплювальні паркінги, де водії, які мешкають за межами Києва, зможуть залишати свої авто та пересідати на громадський транспорт, аби дістатися, скажімо, до місця роботи. Це допоможе відчутно розвантажити транспортну інфраструктуру столиці та частково вирішити проблему тісняви. Під будівництво перехоплюючих паркінгів розглядаються ділянки поблизу станцій метро «Червоний хутір», «Сирець», «Гідропарк», «Видубичі», «Героїв Дніпра» і ділянка на вулиці Великій Окружній на кінцевій зупинці швидкісного трамвая №3.

Газзаєв хвалить Україну!

Завдяки Євро-2012 в Україні побудували стадіони, готелі, аеропорти, почав зростати рівень футболу. Про це під час прес-конференції у «Російській газеті» сказав екс-наставник київських динамівців Валерій Газзаєв.

Водночас, він розкритикував стан російських футбольних арен. «У Росії немає жодного нормального стадіону для проведення міжнародних зустрічей. Хіба що «Лужники», але там штучний газон. А в Україні чудові арени в Харкові, Дніпропетровську, Донецьку», — наголосив Газзаєв.

Він також додав, що коли гравці гратимуть на хороших стадіонах, то їхній рівень обов'язково зростатиме. Натомість, за словами російського тренера, в його країні немає належних умов навіть для вболівальників.

Нагадуємо: Росія виборола право організувати в себе Мундіаль-2018. Конкуренцію росіянам у цій боротьбі складали Іспанія/Португалія, Бельгія/Нідерланди, а також Англія.

Об'єкти Євро-2012 складають понад 10% українського будівництва

На будівництво об'єктів до Євро-2012 цього року з бюджету України виділено 14 млрд. грн., що складає понад 10% загального обсягу будівництва в Україні. Наступного року буде витрачено суму не меншу. Про це повідомив у коментарі Інформаційному центру «Україна-2012» заступник міністра регіонального розвитку та будівництва Дмитро Ісаєнко.

«Ми маємо вливання бюджетних коштів цього року на рівні 14 млрд. грн. Наступного року доведеться витратити, напевно, не менше. Це понад 10 відсотків від загального обсягу будівництва в Україні», — сказав він й уточнив, що загалом в Україні торік було освоєно 130 млрд. грн. інвестицій в основний капітал.

Як підкреслив заступник міністра, такий показник витрат на будівництво до чемпіонату має значний, а найголовніше — позитивний вплив на всю будівельну галузь країни.

Спорудження львівського аеропорту: зимові приготування

На новому терміналі міжнародного аеропорту «Львів» завершилася підготовка до зимового періоду. Зокрема, над основною частиною споруди було закінчено монтаж даху та фасадних систем, а також встановлено тимчасове теплопостачання. Це дає змогу продовжити роботу всередині терміналу й холодної пори року.

Основним завданням у цей період буде прокладання інженерних мереж. Уже сьогодні на об'єкті триває монтаж труб для системи постійного теплозабезпечення та ведуться роботи для встановлення електричних і слабострумних мереж. Упродовж зими планується проводити влаштування систем вентиляції, каналізації та водопостачання. Також буде зведено внутрішні цегляні перегородки та розпочнуться оздоблювальні роботи.

Водночас, на реконструкції злітно-посадкової смуги у зимовий період відбуватиметься заготівля матеріалів. За сприятливих погодних умов зможуть проводитися деякі земляні роботи. На сьогодні переважно завершено влаштування основи для верхнього покриття на двох перонах та продовженій ділянці злітно-посадкової смуги. Бетонні роботи відновляться навесні.

Старий термінал МА «Харків» закрили на реставрацію

З 1 грудня 2010 року старий термінал міжнародного аеропорту «Харків» закрито на реставрацію. Того дня стартувало міжнародне сполучення на новому терміналі. Про це Інформаційному центру «Україна-2012» повідомив керівник Дирекції з будівництва МА «Харків» Олександр Сивальньов.

Згідно з проектом, після відновлення термінал має зберегти історичний вигляд. На час Євро-2012 він працюватиме як УІР-термінал з пропускною спроможністю 250 пас./год. «Ми відновимо зруйновані частини та приведемо термінал до вигляду, який максимально відповідатиме 50-м рокам», — сказав він.

Як повідомив пан Сивальньов, наразі триває робота над проектом реставрації терміналу, який до кінця року планують погодити у відповідних інстанціях. Основну роботу з реставрації орієнтовно розпочнуть на початку весни наступного року й планують завершити до його закінчення.

Харківський аеровокзал було споруджено в післявоєнні роки за типовим проектом, розробленим московським НДІ «Аеропроект» 1951 року.

Зовні будівля аеровокзалу відрізняється парадністю, характерною для «сталінської» архітектури 1930-х—1950-х років. Центральний вхід прикрашає восьмиколонний портик з високим парапетом складного контуру. Над будівлею височіє витончена восьмигранна вежа із струнким шатром і шпилем, увінчаним позолоченим вінком. Інтер'єри устатковано ліпними архітектурними деталями і розписами.

Нагадуємо: під час Євро-2012 в МА «Харків» працюватимуть три термінали, що забезпечуватимуть пасажиропотік у 2500 пас./год. — головний (1300 пас./год.), розділений на два напрямки (для внутрішніх і міжнародних рейсів), \/ІР-термінал, реконструйована історична споруда (250 пас./год.), тимчасовий реверсний термінал (1000 пас).

Бразилія переймає досвід України

Знімальна група популярного бразильського телеканалу ТV GLОВО (Сан-Паулу) інспектує підготовку України до Євро-2012. Двоє журналістів та оператор упродовж трьох днів готуватимуть матеріали про приготування країни до майбутнього єврочемпіонату. Усі відеосюжети й інформація з України стануть дуже корисними для південноамериканської країни, поза як вона розпочала підготовку до проведення у себе футбольного чемпіонату світу 2014 року.

Учора бразильські тележурналісти побували у Харкові, а сьогодні знайомляться з ключовими об'єктами Євро-2012 Києва. Завітали гості й до Інформаційного центру «Україна-2012», де познайомилися з колективом, а також розглянули концепцію інформаційного супроводу подій підготовки країни до євротурніру. У завтрашніх планах бразильців відвідати Донецьк.

У Києві 15 грудня відкриють три станції метро

15 грудня цього року в Києві відкриють довгоочікувані три станції метро, що ведуть у район Теремки: «Деміївську», «Васильківську» і «Голосіївську». Також буде повністю здано в експлуатацію Московську площу з новою транспортною розв'язкою. Про це Інформаційний центр «Україна-2012» повідомили в прес-службі заступника глави КМДА Анатолія Голубченка. В урочистостях з нагоди відкриття візьмуть участь керівники країни і столиці. Зазначається, що впродовж наступних двох тижнів станції буде приведено в повну готовність.

Про важливість відкриття цих станцій свідчить те, що місяць тому пробний спуск через станцію «Деміївська» було проведено за участю не тільки глави КМДА Олександра Попова, а й Президента України Віктора Януковича. Тоді й було заявлено про те, що 15 грудня — день відкриття цієї станції.

Зазначені станції включено в програму підготовки Києва до прийняття Євро-2012. Метро на Теремки на відрізку в 3,8 км почали будувати 2005 року. Спочатку його планували завершити 2008-го, потім — 2009 року.

Разом із введенням в експлуатацію трьох нових станцій на Куренівсько-Червоноармійській лінії метро столичні метробудівці планують завершити підготовку й направити на експертизу проектну документацію на будівництво наступних станцій метро цієї лінії: «Виставковий комплекс», «Іподром», «Теремки».

ОБСЄ має плани на об'єкти Євро-2012

Президент України Віктор Янукович заявив, що інфраструктуру, яка готується до Євро-2012, може бути використано для заходів Організації з безпеки та співробітництва в Європі, Про це керівник України сказав у Астані під час зустрічі з Генеральним секретарем ОБСЄ Марком Перреном де Брішамбо, інформує офіційний сайт Глави держави.

У розмові з генсеком Президент нагадав, що 2012 року наша держава прийматиме у себе фінальну частину чемпіонату Європи з футболу. І та інфраструктура, яка готується під цю подію, може бути використана для заходів ОБСЄ.

Зі свого боку, Генеральний секретар ОБСЄ привітав українську сторону з успіхом у підтримці ініціативи щодо головування України 2013 року в Організації.

«Для нашої Організації це дуже добрий знак, коли така держава, як Україна, головуватиме в ОБСЄ. Ваш ранковий виступ на саміті в Астані вже був виступом лідера країни, яка головуватиме в ОБСЄ. Він був всеосяжним і амбіційним», — сказав Марк Перрен де Брішамбо.

Юлія СТЕЦЬКІВ, газета «Український футбол»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 10
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
lessia2012
УВАГА! КРАДЕНІ НОВИНИ!
Я не знаю, хто така Юлія Стецьків, але матеріал є повністю нарізкою новин нашого сайту http://ukraine2012.gov.ua/
слово в слово, навіть заголовки.
народ, можна ж вказати це і не приписувати це якій видуманій дівчинці.
list2
Об'єкти Євро-2012 складають понад 10% українського будівництва
........
Дожились мля..
Добре шо не 90%
Другими словами после евро спад в строительной отрасли на украине составит минимум 10%
rain_bow
В аеропорті Харкова відтворять 1950-ті роки
=======================
Обосрут и размажут что-ли?
Рикки
..т.е нифига не сделают
Rotomoto
смотря сколько ему пряников отсыпят.
Ferret
fan_metall — 04.12.2010 07:30
Нет смысла ему переходить в Днепр!
Если он куда-то и перейдет, то, думаю, это будет не украинский клуб.
Metall10
fan_metall — 04.12.2010 07:30
ого блин!!!!!!
fan_metall
http://vidgolos.com/56939-devich-perejde-v-dnipro.html
fairplay
Харківський аеровокзал було споруджено в післявоєнні роки за типовим проектом, розробленим московським НДІ «Аеропроект» 1951 року.
Зовні будівля аеровокзалу відрізняється парадністю, характерною для «сталінської» архітектури 1930-х—1950-х років.
---------------------
Львовский тоже.
Cun222
Об'єкти Євро-2012 складають понад 10% українського будівництва
........
Дожились мля..
Добре шо не 90%