Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Кубок Украины
|
1527
0

Кубок Украины. 1/8 финала. Энергия - Катран - 8:4

Перший крок до чвертьфіналу

Кубок Украины. 1/8 финала. Энергия - Катран - 8:4

Львівська «Енергія» у першому матчі 1/8 фіналу Кубка України з футзалу без особливих труднощів здолала запорізький «Катран» - 8:4. Гра любительської команди привернула до себе увагу і заслуговує на теплі слова. «Енергетики», хоч і недооцінили свого суперника, однак уникнули сенсації в матчі, довівши свій клас у другій половині матчу.

Початок матчу для «енергетиків» склався так, що гірше годі й придумати. Мартиненко скористався передачею досвідченого Мансурова і переграв Кардаша. Після пропущеного м’яча львів’яни одразу понеслися в атаку, однак реалізація створених гольових моментів явно не вражала. У першому таймі господарі майданчика примудрилися не реалізувати навіть вихід 2 в 0. Утім, вихід 3 в 0 після помилки когось з гравців «Катрана» «Енергія» таки реалізувала. Гол забив Сергій Тригубець. А наприкінці тайму «енергетики» нарешті потішили реалізацією створених моментів. Спочатку Бондар несподівано для Борозинця пробив метрів з 8-ми, а у наступній атаці Романов поставив свій автограф у воротах суперника. При рахунку 3:1 господарі дещо збавили оберти і за кілька секунд до завершення тайму пропустили другий гол, який вийшов дещо курйозним. З ударом Ломаки з гострого кута Кардаш не впорався.

Після перерви «енергетики» схоже таки прокинулися і заграли у свій футзал. Гольові моменти біля воріт запоріжан не забарилися. Та й реалізація гольових моментів в господарів майданчика явно покращилася. Рогачов, Романов, Задорожний та Петрушин довели, що на рівних тягатися з титулованішим супернику «Катрану» ще зарано. Наприкінці матчу залишалося тільки питання з яким рахунком завершиться звітна зустріч. Утім, гості не впали духом і зуміли забити ще два м’ячі, один із яких з дабл-пенальті. Натомість «енергетик» Олександр Бондар двічі не забив, пробиваючи 10-ти метровий.

Фінальна сирена зафіксувала переконливу перемогу «Енергії» з рахунком 8:4. Матч-відповідь відбудеться у Запоріжжі 8 грудня.

«Енергія» (Львів) – «Катран» (Запоріжжя) – 8:4 (3:2)

«Енергія»: Кардаш, Петрушин, Бондар, Романов, Струк, Задорожний, Федюк, Рогачов, Трингубець, Іванов
«Катран»: Борозинець, Мансуров, Мартиненко, Ломака, Лавриненко, Кузьмін, Малишенко, Мацюх, Литовченко, Якайтес, Острогляд
Судді: Король (Донецьк), Овчінніков (Сімферополь)
Голи: Тригубець, 11, Бондар, 18, Романов, 19, 35, Задорожний, 27, Рогачов, 35, 33, Петрушин, 35 – Мартиненко, 1, Ломака, 20, Кузьмін, 31, Лавриненко, 37
Попередження: Ломака, 28

www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Сборная Украины U-19 обыграла Венгрию во втором товарищеском матче
Футзал | 21 апреля 2024, 22:38 0
Сборная Украины U-19 обыграла Венгрию во втором товарищеском матче

Украинцы завершили выезд в Венгрию со 100% результатом

Жуниор Мораес хочет вернуться в Европу. Он отверг 5 предложений за 15 дней
Футбол | 25 апреля 2024, 11:44 7
Жуниор Мораес хочет вернуться в Европу. Он отверг 5 предложений за 15 дней

Экс-форвард «Динамо» и «Шахтера» не планирует оставаться играть в Бразилии

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.