Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лига Европы
|
1287
1

Олег ГОЛОДЮК: «Хорошо, что обойдется без операции»

Тем не менее, травма помешает игроку «Карпат» сыграть в Лиге Европы

Олег ГОЛОДЮК: «Хорошо, что обойдется без операции»
Олег Голодюк
На 72-ій хвилині гри проти луганської «Зорі» хавбек «Карпат» Олег Голодюк прокинув м’яча собі на хід, але був грубо зупинений гравцем луганської команди. Карпатівець впав на газон і відразу стало зрозуміло, що він серйозно ушкодився. Олега вивели за межі поля і відразу ж замінили.
 
Після гри Голодюк поїхав на рентген, результати якого виявилися невтішними. Лікарі діагностували в одного з лідерів команди надрив ключично-акроміального зчленування. Хірургічне втручання не знадобиться, але цього року Олег більше не зіграє, йому доведеться лікуватися. Таким чином, Голодюк поповнив і без того сумний лазарет команди, де ще досі перебувають Ігор Ощипко, Вільям Батіста та Сергій Зеньов.
 
«Я прокидував м’яча, а коли мене збили, то усією вагою свого тіла упав на плече. Почув, щось наче клацнуло. Трохи злякався, бо не знав що до чого. Добре, що хоч операції не доведеться робити, а могло бути так само як в Ощипка, який отримав дуже схожу травму у грі проти донецького «Металурга» позаминулого року. Не розумію, що за нефарт такий – на базі в кімнаті ми живемо з Ткачуком – то в нього травма, то в мене. Ми вже не знаємо, що робити. Дуже незвично бути «одноруким» - ліва рука у мене в пов’язці. Їздити на машині не можу, спати треба лише на спині, а я цього страшно не люблю, та й не допоможу команді в двох останніх матчах у Лізі Європи» - сумно розповів Голодюк Інформаційному центру ФК «Карпати».
 
Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
shefsuhiv76
Виздоровлюй і повертайся на поле навесні !