Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
8500
21

Волынь - Металлург З - 1:0

Переміг сильніший… + ВИДЕО

Волынь - Металлург З - 1:0

Цього морозного вечора найпалкіші вболівальники прийшли побачити останню гру своїх улюбленців у 2010 році. Мороз не давав їм вболівати пасивно, тому з перших хвилин матчу вони погнали «Волинь» в атаку. Практично відразу господарі спробували захватити  центр  поля, але мотивований «Металург» теж активно вступив в боротьбу і не дав розвернутись Лучанам. Далась в знаки мінусова температура. Футболісти грали коректно, чисто у відборі, на техніку. Гості дещо приспали лучан, і  вже на 14 хвилині могли вийти в перед. Це Майкл Алозі відгукнувся на гостру передачу з флангу і головою пробив біля стійки, хоча за мить до цього боковий суддя підняв прапорець.  Волиняни після цього моменту прийшли в себе та взяли гру під контроль, почавши грати широко через фланги, бо прагнучи нав’язати гру в центрі всі атаки розбивались в насичений півзахист підопічних Луткова.

Волиняни почали гру з двома форвардами їм дещо не вистачало імпровізації у центрі поля. На 33 хвилині Кварцяний кинув у бій свого джокера. Замість інертного Майкона на полі з’явився улюбленець волинської публіки атакуючий півзахисник Пічкур. Євген відразу ж показав на фланзі хто тут господар і Волинь заграла агресивно та впевнено, йшли навіси простріли, та захист гостей у першому таймі був на висоті. Обмінявшись ще декількома не гострими атаками обидві команди пішли на перерву. В пасиві у запоріжців була одна жовта картка, її за грубий підкат ззаду на 41 хвилині отримав Аржанов.

Як завжди на другий тайм Кварцяний знайшов потрібні слова. Перші 10 хвилин другої половини тайму знову пройшли в боротьбі у центрі поля, але потім «Волинь» ніби на 10 хвилині включили і команда полетіла вперед забивати гол. Це активний пічкур на своєму фланзі почав намотувати одного за другим футболістів суперника.

І в одній з атак Металурга захисник волинян перервавши атаку гостей віддав на Пічкура до воріт Безотосного було метрів 70. Євген не довго думаючи, як любить говорити Кварцяний, включив 5 передачу і на фланзі обігравши по дорозі пів команди вирізав з флангу шикарну передачу на Піщура, Олександр підставив голову і гол 1:0. Феноменальний гол. Щось подібне творить в «Арсеналі»  Тео  Уолкот.

«Металург» був дещо приголомшений, до голу гра йшла за їхнім сценарієм. Перестроїтись після якого підопічним Луткова так і не вдалось. «Волинь» продовжувала грати в свій футбол, а через хвилин 10 гра зовсім заспокоїлась. Звісно, гості спробували щось створити біля воріт господарів, але цього вечора захист волинян почувався дуже впевнено. Всі атакуючі дії гостей читались і ліквідовувались. Гра точилась всередині поля, «Волинь» контролювала гру. Обмінявшись ще парою трійкою негострих атак футболісти почули фінальний свисток арбітра матчу.

Щодо гри «Металугра», можливо буду суб’єктивним, але команда Луткова сподобалась, бійцівськими якостями, бажанням. А ще тим, що давала грати. Бо в Луцьку всі окрім Шахтаря, ДК та Дніпра грали просто, 10 чоловік в захисті та на відбій. Ворскла не в рахунок. Той матч був для Волинян трішки недопрацьований в плані психології. Тоді команда ще не була готова до вищого дивізіону. Бажаю «Металургу» оговтатись від негараздів та покинути зону вильоту.

Щодо господарів: Браво «Волинь», браво Кварцяний! Так тримати. Бо «коучу» лучан таки вдалось зібрати, зліпити, по ходу турніру, справді бойову команду, яка заграла дуже класно, впевнено,  результативно. Хочеться побажати Лучанам в весняній стадії турніру закріпитись у верхній частині таблиці, а можливо замахнутись на єврозону. Велика подяка від футбольного клубу «Волинь» вболівальникам, яки завжди з командою.

Костянтин ДЕМЧЕНКО, спеціально для Sport.ua 



Волынь - Металлург З - 1:0

Волынь: Недилько, Ващук, Бутко, Гринченко, Герасимюк (Гошкодеря, 70), Скоба (Максимюк, 94), Симинин, Стевич, Майкон (Пичкур, 32), Шарпар, Пищур.
Металлург З: Безотосный, Невмывака, Вернидуб, Тейку, Тигорев, Полевой, Рудыка (Спичка, 72), Фабио (Татанашвили, 55), Писоцкий, Аржанов, Алози (Нестеров, 81).

Гол: Пищур (56).
Предупреждения: Рудыка (5), Аржанов (41), Тейку (59).

Удары (в створ): 10 (4) - 1 (0).
Угловые: 10 - 2.
Офсайды: 1 - 2.
 
Зрителей: 5.800
Оценка поля: 4
Честная игра: 7,000 - 6,000.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

www.sport.ua

Герасимюка сбивают в штрафной

Александр Пищур, 1:0

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 21
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Forlan78
Від автора
1. Заткнули рот всім скептикам - які кричали про продажність.
2.Заткнули рот всім скептикам, які кричали, що Волинь вилетить в першу лігу. Заспокійтесь - без Волині цей чемпіонат скучне та прісне видовище.
3. З таким бюджетом на 6 місці - це треба бути дійсно докою в футболі. Дякую вболівальникам.
4. болільникам Волині, гуртуйтесь панове.
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
energos
МЗ - ПОЗОРНИКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kum_Poltava
Волинь явно мітить в єврокубки ;). А, мля, наша Ворскла грає так, щоб не дай Бог, попасти в єврозону .
VolynLutsk
Грали посередньо. Але ПІЧКУР+ПІЩУР красави!!!
julik99
мудкова в отставку
My3uKaHT
Удары (в створ): 10 (4) - 1 (0).
це васе каже про гру в атаці МЗ
Владимир_Скидан( Ст.Оскол)
Волынь с победой
My3uKaHT
минулого разу коли Волинь вийшла в вишку , то теж були на 6-му місці....
atakaa
все буде добре! премогли і будем перемагати!
Tavrin
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Soyerbest
чтоб волынь себе стадио норм постороила и усилилась!!!
Tavrin
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
wwowa
Вітаю Волинь і волиняків з перемогою
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ArturoAgati
Етит пою Кварц метит в евро кубки и знаете что самое интересное что там он думаю тоже лицом в грязь не ударит.
bkv1804
Не впечатлили ни Волынь, не Металлург. Хотя, вцелом, заслуженая победа Волыни. Будем надеяться на усиление МЗ в межсезонье. Еще абсолютно ничего не потеряно.
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
sam120
Волинь - молодці!
З перемогою!
volunyak
мало давали на руку ;)
з перемогою Волинь! во де шоста сила